Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Soha vissza nem térő alkalom- utazz a PASO turnébuszában!

2012. július 30. - Írókéz magazin

Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválzenekarának tagjai legújabb kezdeményezésükkel bebizonyítják, hogy igaz, hogy vérprofi, külföldön is elismert zenészek, de egyáltalán nincsenek elszállva maguktól: augusztus 1-jei, szerdai ZP-s koncertjük után egy rajongó és partnere ugyanis abban a megtiszteltetésben részesül, hogy a turnébuszban utazhat haza kedvencei társaságában.

A 2003 óta aktív, 11 tagú Pannonia Allstars Ska Orchestra mára olyan fogalommá vált, amit remélhetőleg senkinek sem kell hosszasan magyarázni. A Sziget és számos hazai fesztivál nagyszínpadának állandó bitorlói (idén is láthatjuk őket a Szigeten, méghozzá augusztus 10-én, pénteken, az OTP Bank Világzenei Party Nagyszínpadon), ám valószínűleg külföldön sem néznek értetlenül a nevük hallatán, hiszen már első nagylemezüket a híres amerikai ska kiadó, a Megalith Records jelentette meg, és felléptek már többek közt a szerb EXIT Fesztiválon is. Volt már akusztikus koncertjük a Művészetek Palotájában, és vendégművészként gyakran melléjük szegődik a csodálatos hangi adottságokkal rendelkező Harcsa Veronika és Kiss Erzsi is. A hagyományos ska stílust magyar népzenei motívumokkal, illetve univerzális értékeket közvetítő szövegekkel vegyítik, ezekből áll össze a hamisítatlan és utánozhatatlan PASO életérzés, ami méltán az egyik legjelentősebb magyar könnyűzenei exportcikk.


A legfrissebb hírek: augusztus 1-jén, szerdán a Zöld Pardonban táncoltatják meg a nagyérdeműt legnagyobb slágereikkel, valamint a márciusban megjelent friss és ropogós új album, a Lovemonster dalaival. Eredetileg a Bikini lépett volna fel ezen a napon, ám ha ez a koncert nem is, a ’Részegen ki visz majd haza?’ kérdés még mindig aktuális, de néhány mázlistának nem kell majd hosszasan töprengenie a dolgon. Kisorsolnak ugyanis valakit azok közül, akik a masszív függőséget okozó közösségi portálon visszajelzik részvételüket a koncertre, ő és partnere pedig a PASO turnébuszban utazhat hazáig Budapesten belül, természetesen a bandatagok társaságában. Mennyivel jobban hangzik ez, mint mondjuk az ingyenszaunás, tömött BKV vagy akár a taxi?


 

Fogalmunk sincs, minek köszönhető az adakozó hangulat, de még egy meglepetésre számíthat a lelkes közönség. Szerdán késő este az Akvárium Klubban lép fel a jamaikai Chezidek, és a PASO koncertjén kapott karszalaggal 400 forinttal olcsóbban vehető meg a belépő.

Tegye fel a kezét az, aki ezek után sem kapott kedvet egy kis szerda esti seggrázáshoz! Nem látok kezeket... Na azért!

 

szexi ribizli

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr818355514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

12392 2012.07.30. 16:50:37

Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválzenekara??????????????? Ki szerint??????????????????

95504 2012.07.30. 21:44:27

Szerintünk ;-)
süti beállítások módosítása