Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Fezen Fesztivál - Újratöltve

2012. július 24. - Írókéz magazin

 

Ha még nincs kiütés a seggeteken a  sok-sok nyári fesztiváltól, és még beugranátok egyre a Hegyalja és a Sziget között, akkor itt a székesfehérvári MÁV-pályán megrendezésre kerülő Fezen Fesztivál. A 16. Fehérvári Zenei Napok idén több újdonságot is előránt a tarsolyából, amikkel mind-mind a zenerajongóknak kíván kedvezni. Többek között a 0. nap (08. 01. szerda) bevezetése is ilyen. A külön belépővel a Media Markt színpadon meglátogatható exkluzív programok között szerepel többek között Al Di Meola (USA), a Budapest Bár, Ferenczi György és a Rackajam, Harcsa Veronika Quartet + Gyémánt Bálint és a Vörös Janka Group.

Budapest Bár:

A pesti dalokat, a múlt század kávéházainak füstösen ölelő hangulatát, cigányzenét, és semmi mással össze nem hasonlítható hangulatot varázsol a FEZEN-re a Budapest Bár szerdán. Bohém romantika, szenvedélyes félhomály és elemi rock ’n’ roll lesz a felhozatal a meghatározó magyar zenészekből verbuválódott „all star” bandában, ami fennállásának öt éve alatt tagjai laza kötelékét erőteljes, épp’ különbözőségük által vibráló egységet alkotó, színes zenei szövetté fonta. A Budapest Bár kiváló átmenet lesz az isteni Al Di Meola ülős, rácsodálkozós koncertje és a Rackajam talpalávalója között.


Ugyanezen estén, a háromnapos bérlettel rendelkezőket a bemelegítő bulik névre keresztelt  fellépők sorozata várja. A híres és kevésbé híres nevek között szerepel a Kistehén (08.01. szerda 16:30, FEZEN Klub Cabrio kerthelyiség), Ludmilla (08. 01. szerda 24:00, /ON), az End Of Paradise (08.01. szerda 17:00, HAMMER WORLD SÁTOR & Karaoke Bar) és a Leander is (08.01. szerda 16:00, FEZEN Klub Csarnok).


Ludmilla:

A Tilos Rádió lemezjátszóin "cseperedett" DJ neve az elmúlt tíz évben a kíméletlen breakbeat bulik vízjelévé vált. Állandó alkotótársával, Beatmannel, legendás bulikat celebráltak, de természetesen Ludmilla szettjei önállóan is garanciát jelentenek a mozgalmas szórakozásra. A szőke breakbeat-hercegnő a FEZEN-re is fejlethetetlen pörgéssel készül.

 

Egy biztos, a húzós zenei kínálatban a rock, a metál, a pop és az elektronikus zenei dallamok elkötelezettjei is megtalálják a nekik valót. Holnap jelentkezünk az első nap eseményeivel, fellépőivel, és még több újdonsággal!

 

http://www.fezen.hu/

https://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

Four Fingers Franky

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr628355510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása