Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Ne feledd! Július 21-ig tízezerért tiéd lehet a Gödör Kemping bérlet!

2012. július 19. - Írókéz magazin

Már hírt adtunk a Gödör nagyszabású újjászületési projektjéről, illetve az ezt beharangozó, augusztus 21-én rajtoló Gödör Kempingről. Érdemes még időben észbe kapni, mert kedvenc budapesti lazuló- és szórakozóhelyünk tíz éves szülinapja alkalmából július 21-ig, azaz szombatig mindössze 10.000 forintot kell kiadnod a hat napos bérletért. Elég költséghatékony nyaralás, nem?

Július 21-én felforrósodik az amúgy is forró hangulat az agárdi Park Strand Kemping 500 méteres partszakaszán, illetve annak vonzáskörzetében: nem, nem nudistrand nyílik (fene a piszkos fantáziátokat!), „mindössze” egy minden érzékszervet kielégítő összművészeti fesztivál, zenével, természetjárással, kultúrával és civil/zöld programokkal. Ha számodra a nyaralás nem csak a parton heverészésből áll, akkor irány egy jegyárusító hely!

A Gödör híres arról, hogy a zenei programokon kívül a legváltozatosabb kulturális és társadalmi küldetéseket is szívügyének tekinti, így ez a fesztivál is rendhagyó a hazai kínálatban: egyediségét főleg 'természetközelisége' adja. Rengeteg ismeretterjesztő programmal készülnek a szervezők, például éjszakai csillagtúrákkal, vagy közösségi kerttervezéssel, valamint a fesztiválozók nézelődhetnek a rendezvény területén működő helyi piacon, vagy kedvezményesen látogathatják Agárd turisztikai nevezetességeit is, például az Agárdi Termál- és Gyógyfürdőt.

Lesz sok-sok tánc (Body Moving- Tánc mindenkinek, vagy kortárstánc a négy éve működő Spicc táncstúdióval), filmklub (a Mediawave filmjei), sőt, még cirkusz is, mivel a fesztivál ad otthont a D'Watt Nemzetközi Kortárstánc- és Cirkusztalálkozónak. Mindezek mellett azért a zene áll majd a középpontban, a fesztivál házigazdája az Anima Sound System bájos exénekesnője, azaz Németh Juci (mostanában a Nemjuciban dalolászik).

A programkavalkádban néhány külföldi előadót is felfedezünk, például a tizenkét tagú zenekarával hamisítatlan jamaicai fílinget keltő Beenie Man-t, akinek reggae és dancehall ritmusaira még az amúgy falábúak, vagy éppen másnaposságtól gyötrődők is garantáltan táncra perdülnek.

 

 

Az igazi zenei különlegességek kedvelői részesei lehetnek DJ Robert Soko balkáni ütemekkel teletűzdelt bulijának (Balkan Beats Party), ami után tuti az izomláz, vagy ha nyugisabb dobhártyakényeztetés kéne, akkor Lajkó Félix citerából előcsalogatott dallamait is élvezhetitek. Nem maradhat el a jazz sem (Dresch Quartet), és az akusztikus koncertek szerelmesei is találhatnak mindenféle jóságot (például a Kaukázussal befutott Kardos Horváth János produkcióját).

Mindemellett persze a legkúlabb magyar fesztiválzenekarok is tiszteletüket teszik: Vad Fruttik, Irie Maffia, Supernem, Punnany Massif, és még sorolhatnánk, de inkább nem tesszük, azt viszont megsúgjuk, hogy minden nap fél 3-tól együtt sportolhatsz kedvenceiddel, például a Carbonfools-al, vagy a Colorstar-al. A részletes napi bontást itt megtekinthetitek.

 

Mese nincs: futás bérletet venni!

 

szexi ribizli

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr428355506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása