Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

C∆RB O V∆RIS - üdv a nyárban

2012. július 17. - Írókéz magazin

Itthon ülök, munka nincs, zenét hallgatok azért sokat...tökéletesen idepasszol ez a kiragadott sor egy jól ismert hazai formáció dalszövegéből kölcsönözve. Kapcsolatunk a budapesti születésű Carbovaris zenekarral is innen eredeztethető, vagyis sok hazai újdonságot hallgatunk meg fiatal, tehetséges zenekaroktól.

Minden energiánkat felemésztő kutatásaink eredményeképp kiderült, hogy a banda nem is olyan kezdő, mint ahogy elsőre gondoltuk, mivel már nem csak egy (Milos), hanem egyenesen két lemez (A Very Milos Holiday) kiadásán is túl vannak, valamint a videóklip gyártást sem veszik fél vállról - legújabb klipjük Sunrise címmel jelent meg. Az indie hatást oly könnyedén kezelő Carbovaris dalaiban és stílusjegyeiben a Beatles óta világhódító brit gitárzenét ötvözi a mai pop-rock elemek sokszínűségével. Tehát aki szereti a pörgős, felépítésében dob, gitár, és basszusra épülő lendületes, női ruhadarabokat szétszaggató énekszámokat, annak kötelező házi feladat a srácok zenéjének feltérképezése.

A Very Milos Holiday teljes számlistája:

1. Sunrise

2. Figure Out

3. Don't Hurt My Cat

4. Get Back

5. Buttercup

Arról pedig már csak tényleg zárójelben emlékeznénk meg, hogy a lemezeiket macskájukról, Milosról elnevező, és producerként olyan nagyágyúval, mint Ligeti Gyurival (Zagar, We Are Rockstars) együtt dolgozó csapat megajándékozott minket második lemezükkel, amit ha ügyesek lesztek, és teljesítitek 3 kívánságunkat, akkor meg is nyerhettek!

Hiszen az a srác, aki ezt a lemezt betolja a lejátszóba, megspórol legalább 3 kört, mire levarázsolja a bugyit a lányokról egy csillagfényes nyári éjszakán!


A Nyereményjáték feltételei:

1. Likeold a magazint + a zenekart

2. Oszd meg ezt a cikket

3. Végezetül küldj egy emailt az irokezmagazin@gmail.com címre, ha mindezzel megvagy, így ha piszok nagy mákod van Tiéd lehet a Carbovaris - A Very Milos Holiday c. második lemeze, aminek dalait akár élőben is élvezhetsz másodmagaddal július 28-án (szombat) az A38 tetőteraszán!

Sorsolás: július 25-én...

 

Tagok:

jamak ármin - ének / gitár
balázs soma - gitár / vokál
nyitray dániel - basszusgitár
lehoczky zsombor - dob

https://www.facebook.com/carbovaris

http://soundcloud.com/carbovaris/sets/a-very-milos-holiday/


Four Fingers Franky

https://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr398355502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása