Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

The [hated] Tomorrow - trónkövetelők a rock OB-n!

2012. július 03. - Írókéz magazin

Anélkül, hogy  túlzottan belemennénk a női magazinok egyik csúcstémájának számító ’7 év’ problematikájába, el kell ismernünk, hogy lehet benne valami… ennyi éve indult ugyanis a The [hated] Tomorrow, mely nagyon úgy néz ki, hogy mostanra komolyan bejelentkezett a hazai rockbandák között zajló, s bár nem hivatalos, mégis a szemünk előtt zajló OB dobogójára…

 

the hated tomorrow


Reggel van. Ráncoktól rettegő tekintettel arra próbálunk rájönni, ki ez a nyúzott fazon a borotválkozó tükörben, majd a következő három percben megálmodjuk, miként törünk majd be a Garnier titkos párizsi laborjába. A kertkapuban már a gendarmerie szirénázik a hátunkban, a sarkon már Fantomasszal öltözünk rocksztárnak, negyed óra múlva pedig már mi akarunk lenni Peter Pan. Nem tudjuk, ez utóbbi hogyan fog sikerülni a The [hated] Tomorrow tagjainak, mindenesetre jó úton haladnak.

Bár még mindig szemtelenül fiatal bandáról van szó, már évek óta lépegetnek a ranglétrán. 2005-ben az Arany János gimisei voltak az elsők, akik színpadon láthatták őket, aztán az ilyenkor szokásos phase two-ban a The Hated végigportyázta a pest-budai rockfészkeket, és egy év múlva már Szilágyi Andor a ’Mansfeld’ című filmjéhez a srácok hasonló címmel ellátott számát választja betétnek, majd 2008-ban kijön a banda első, Klausztrofóbia-ra keresztelet albuma – a címadó dalhoz elkészül az első vid, a 2007-es pornó Oscar nyertesének (Porn Wars - 2007), Visontai Kálmánnak rendezésében (aki megtalálja, szóljon!).

A 2009-es RED BULL Made in Garage tehetségkutató győzelem után lendületbe jött formáció második, KOLOR című lemezét már az itthoni zenei szcéna aranykezű atyamestere, Takács ’Jappán’ Zoltán bábáskodja végig, a ’ZÖLD’-höz készült kliphez pedig csak gratulálni tudunk Lengyel Andor rendezőnek. Imádjuk, na…

 

 

Az elmúlt évek Fonogram, Bravo OTTO -, és Viva Comet jelölései kijelölni látszanak az utat, hogy a zenekar hivatalosan is a tinibanda kategória új üdvöskéje legyen. Ám ezzel mi vitatkoznánk…

Noha a Hated egyelőre inkább a 17 évesek, mintsem a 25, vagy a harmincasok táboraiban hódít, ebben a csapatban - sok vetélytársukkal ellentétben - minden tehetség és potenciál megvan, hogy idővel ezek a generációk is felsorakozzanak a zászló mögött… ti. van mondanivalójuk, amit ráadásul olyan zenei felkészültséggel képesek megtámogatni, ami bőven túllépi a talán alakulni látszó skatulyát.

 

 

Tiszta, világos, a bulit megcsináló banda, melyet hajnal négykor a buszon hazafelé is meghallgatsz, és közben nyugodtan letagadhatsz 5-10 évet.

Ha a kilinkelt bizonyítékok nem lennének elég meggyőzőek, irány a banda facebook profilja, youtube csatornája, vagy a legújabb királyság, a soundcloud -os oldaluk, ahonnan szinte az egész életmű letölthető. Megéri, higgyétek el!

 

Dirty Joke

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr188355492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása