Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

VIVA Comet 2012- Díjeső és hiphop-invázió a Sportarénában!

2012. június 14. - Írókéz magazin

A VIVA körülbelül tíz éve volt az a csatorna, ami elé szívesen leültünk videoklipeket bámulni (ja, és az is a német verzió volt…), mostanra viszont a célcsoport átlagéletkora vészesen lecsökkent (vagy csak mi lettünk ijesztően öregek). A ma futtatott „sztárok” származási helye és viselkedési mintázatai komoly töprengésbe, sőt, már-már spleenbe taszítanak minket, de az idei nagyszabású díjátadó gála, a VIVA Comet programját böngészve még bennünk, szkeptikus vén rókákban is fellobbant az izgalom piciny szikrája.

A június 14-én (azaz ma) 8 órakor startoló gálát immár 12. alkalommal rendezik meg kicsiny fővárosunk legnagyobb csarnokában, a Papp László Budapest Sportarénában, így ezen a környéken este veszélyesen megnő majd az egy négyzetméterre jutó tinilányok száma. A külföldi sztárfellépő Pixie Lott, ezen kívül öt kategóriában osztják majd ki a díjakat: némelyiknél egyszerűen fizikailag képtelenek vagyunk a véleményalkotásra, de azért szerencsére akadnak drukkolásra érdemes emberkék és produkciók. Lássuk csak!


Legjobb férfi előadó:

Fehér Balázs (The Carbonfools)

Fluor

Király Viktor

SP

Vastag Csaba

Aki egy picit is nyomon követi szerény kis magazinunk tevékenységét, az kikövetkeztetheti, hogy kinek drukkolunk: imádjuk a Carbonfools bársonyos hangú, és nem mellesleg bugyiizzasztóan szexi énekesét, úgyhogy hajrá Balázs!


Legjobb női előadó:

Barbee

Hien

Janicsák Veca

Tolvai Renáta

Tóth Gabi

No offense, de ide inkább no comment!


Legjobb új előadó:

Johnny K Palmer

Kelemen Kabátban

Noalibi

Polar Dear

Young G

Young G, azaz VV Béci? Most komolyan?! A Polar Dear viszonylag vállalható elektronikus zenét nyomató újonc, szóval mellettük tesszük le a voksunkat.


Legjobb együttes

Anti Fitness Club

Children of Distance

Compact Disco

DSP

Hősök

Na, ez már valami! nem gondoltuk volna, hogy a magyar hiphop fenegyerekei közül két formáció is képviseltetheti magát ebben a kategóriában, mindenesetre örvendezünk, és szeretnénk a DSP vagy a Hősök győzelmét!



Legjobb videoklip:

DSP: Már megint

Punnany Massif: Pécs Aktuál X

SP- Maradnék

The {Hated} Tomorrow: Kriszta

Varga Viktor: Szőkével álmodtam

Itt kiemelnénk hatalmas kedvencünket, a Punnany Massif-ot: ez a kisfilm ráadásul borzongatóan jól sikerült imázsfilm hazánk egyik legszebb városáról, és egyben az együttes szülőföldjéről, Pécsről. Már ezért érdemes volt végigböngészni a jelöltek listáját!



A díjátadáson kívül természetesen lesz egy csomó fellépő, például az Anima Sound System, az elmaradhatatlan Compact Disco, a Carbonfools, és Viva Hiphop Special is, amelynek keretein belül láthatjuk, és - ami még fontosabb – hallhatjuk az Animal Cannibals-t, a DSP-t, Funktasztikust, és a Hősöket.

Az este legnagyobb durranása viszont az angol popikon, Pixie Lott fellépése lesz, akinek a hangján kívül a cukifaktora sem elhanyagolható.



Ha netán kedvet kaptatok, akkor itt vásárolhattok jegyet, melynek ára online kedvezménnyel 2690 HUF!


szexi ribizli

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr718355466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

282422 2012.07.09. 15:17:47

meg kellett küzdeni, hogy tudjak hozzászólást írni, de úgy érzem, megérte. :) minap egy videó kapcsán határoztam el magam, hogy tájékozódjam a viva comet jelöltjeit illetően. ijedten vettem tudomásul, hogy a felét sem ismerem. ha szabad, belinkelném ide a videót a kommentárommal egyetemben. http://hadiosveny.blogspot.com/2012/07/viva-comet.html
süti beállítások módosítása