Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Bravo Otto 2012- Időutazással egybekötött díjeső és Fluor Tomi-féle rap-történelem

2012. június 02. - Írókéz magazin

Őszintén bevalljuk, hogy a Bravo-ról a „Szerelem, szex, gyengédség” című, utánozhatatlan rovat jut először eszünkbe, és a mai napig életbevágó dilemma, hogy vajon a „Megujjaztak- terhes lettem?” kaliberű olvasói levelek valódiak voltak-e, vagy csupán az elmebeteg szerkesztők agyszüleményei. No de most nem erről lesz szó (pedig ez hálás téma, lehet, hogy nyitnunk kéne erről egy vitafórumot J), hanem a jubileumi, 20. Bravo Otto díjátadóról, ami a Westend Tetőteraszon kerül megrendezésre ma, azaz június 2-án 8 órától (vitathatóan erős konkurenciát szolgáltatva a Belvárosi Fesztiválnak).

Najó, visszaveszünk a gonoszságból, lesznek azért pikánsnak ígérkező események; fellépnek a 90-es évek legnépszerűbb hazai zenekarai: a Bestiák, a Hip Hop Boyz, a Happy Gang, az Emergency House 2012, a Kozmix, a V-Tech, Zoltán Erika és a Fresh is. Igazi retróőrületre lehet tehát számítani, „dübörögni fog a ház”, akarommondani a Westend.

 

 

A tinilányoknak sem kell ám szomorkodniuk, hiszen a 21. századi Bravo oldalait uraló celebek sztárok is tiszteletét teszik a gálán: fellép például Tóth Gabi, SP, Apollo 23 és Stereo 2.0 (hősiesen bevalljuk, hogy lövésünk sincs milyen teremtményeket takar e két utóbbi fedőnév…), és a mai könnyűzenei események elmaradhatatlan alakja, vagyis Fluor Tomi, aki állítólag rap-történeti összefoglalóval rukkol elő. Hogy ez mit takar, arról fogalmunk sincs, mindenesetre kíváncsiak lettünk! (Ja, és az előbb kisebb rángógörcsöt kaptunk, amikor megláttuk, hogy a Mizu jócskán 14 millió megtekintés felett jár kedvenc videómegosztónkon... what the hell?!) A show-ra visszakanyarodva: a szervezők ígéretei szerint az összes fellépő exkluzív, csak a díjkiosztó keretein belül megcsodálható produkcióval készül.

A házigazdák: Dukai Regina és Steiner Kristóf (szép kis pár...).

 

A jelölteket itt tekinthetitek meg. Bocsi, de a többséghez nem tudunk, és nem is akarunk érdemben hozzászólni (diplomatikusan: nem mi vagyunk a célcsoport, na!), viszont „Az év együttese” jelöltekkel meg vagyunk elégedve, és szívből drukkolunk a Kolin-nak, és a Carbonfools-nak (velük amúgy a helyszínen is lehet majd találkozni). Najó, ha a Compact Disco nyer – ami egyébként a hatalmas rajongótábort fiyelembe véve erősen esélyes – akkor sem sértődünk meg!

Ja, és a hepaj ingyenes, szóval ideje megrohamozni a Westendet, 8-kor kapunyitás!

 

szexi ribizli

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr158355456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása