Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Pannónia Fesztivál - A sajtótájékoztató hírei, plusz egy csodanő!

2012. április 25. - Írókéz magazin

Mivel tegnap nem dolgoztunk (ne féljetek, ma alaposan bepótoltuk... pffff...), és a szervezők ingyen alkoholt ígértek, elmentünk a Pannónia Fesztivál szántódi sajtótájékoztatójára.

A sajtó munkatársait szállító busz fél egykor indult az Aréntól... mi az indulásig hátralévő közel egy órát - több éves pesti koleszozás, és közel tíz év bejárással a hátunk mögött - jó vidékiként a kilövőállás keresésével töltöttük, de aztán siker és csillogás: némi türelmi késéssel és a reggelire elfogyasztott Kőbányaiktól feszített hólyagokkal csak elrajtoltunk.

Kiderült, hogy a PaFe új helyszíne a KRESZ összes létező szabályát maximálisan megtartó buszsofőrrel is csak alig másfél óra a városból, szóval Várpalotához mérve sem nagy a különbség... a Bp. - Peking (Beijing)  becsült menetidejéhez viszonyítva mondjuk meg egyenesen egy pillanat műve az egész...

Érkezés után - mint azt ott és akkor megtudtuk: a tv2 megasztárjainak társaságában - értesültünk, hogy a várpalotai helyszínhez képest kábé háromszor akkora területen kétszer több színpad (azaz nyolc!) várja majd a minden tekintetben szélesebb választékot nyújtani kívánó PaFe idei közönségét. A május 24-étől egymást érő folyamatos buliarmageddonoknak helyet adó Szántódpuszta egyébként egy igen hangulatos, dimbes-dombos skanzen jellegű terület, melynek épületeit a fesztivál idejére egyrészt VIP részleggé alakítják (az itt élő állatokat szintén máshol szállásolják el), másrészt - nagyon bölcsen - elzárják majd a várhatóan eksztatikus állapotban éppen Hendrix-el, vagy Janis Joplinnal távbeszélő tömegek elől. Egyébként itt esett az országos bejelentés is, miszerint a PaFe egyik nagy barátjának számító tv2 nemhogy a Megasztár döntőjében lépteti fel a Flo Rida néven híressé vált rappert, Tramar Dillard-ot, de május 25-én elhozza Szántódra, ráadásul egy egész nagyzenekar társaságában... Ollé!

Pásztor Anna

A tájékoztató, és a körbevezetés közötti üresjáratban összebarátkoztunk az Anna & the Barbies tüneményes hősnőjével, Pásztor Annával - akinek arcképét zenei zsenialitása és intelligenciája ('...és szépsége!' - a szerk.) okán már réges-régen a pajzsunkra kellett volna festenünk -, aki őszintén szólva kedvességével és természetességével kábé 4 másodperc alatt levett minket a lábunkról. A megfelelő oldalon Vele is aláírattuk Baksa-Soós Rockilterá-ját, aztán kezdődött a terepbejárás.

A tábor legmagasabb pontján, a tájat uraló kis kápolna környékén létesülő kemping maga lesz a csoda! Egy horzsolós éjszaka után kinyitni a sátorlapot, és visszaköszönni a távolban meztelenül csillogó Pelso szikrázó látványának... nos ez olyasmi, amiért foglalt szállás ide vagy oda, mi bizony be fogunk kéredzkedni a nálunk fiatalabb, és a strapát jobban bíró (hala a Jóistennek, nőnemű, és csinos) baráti alakulatokhoz... és ezt ezen a látványon kívül max csak tudjátokmiért tennénk... igeeeen...azért ;-)

A rögtönzött természetjárás után a szervezők megvendégeltek minket egy tényleg kurvajó (mintha otthon csináltuk volna) gulyással... a hozzá tartozó frissítőknek külön örültünk, még az is kiderült, hogy a 'pussy' névre keresztelt új energiaitalnak (amikről eddig úgy vallottuk, hogy alkoholhiányuk miatt az emberiségre ártalmas dolgok közé kellene sorolni) végre nem tutt-frutti íze van, hanem... hát igen, egy picit hasonlít arra, a nevével logikai alapon alliteráló lére (- ezért el is mormoltunk egy gyors Miatyánkot... no nem a megállapításunk miatt, hanem mert mi ennek örültünk).

A visszaútig hátralévő idő nagy részét Annával és menedzserével töltöttük, szitáltuk a nap eseményeit, Joke ivott a bálványa poharából, amiért estére már egy szolíd kis oltárt is emelt Neki.

Hazafelé hallgattuk egy ideig a mögöttünk ülő ifjú kollégák bizonyos Rubint Rékáról tartott homályos értekezését, aztán bekapcsoltuk a Supernem válogatásunkat, és egészen az M7-es martonvásári lehajtójáig ritmusra merengtünk azon, hogy kiazisten lehet az a Kovács Béla?

Szóval sikerült jó társaságba keverednünk, Szántódpuszta tényleg festői szépségű terep, és alig várjuk, hogy végre leérkezzünk az első koncertre, amivel elindíthatjuk a négy napos levitációval tarkított lélekmentésünket.

PaFe 2012? 'It's gonna be legen - wait for it! - dary!'

Az eseményről készült facebookos fotógalériánk ezen a cyberféreglyukon keresztül érhető el, míg minden más infóért irány a pafe.hu!


Minden jót kíván, és reméli hogy minél többetekkel találkozik májusban:
a jóképű Dirty Joke & az ÍRÓKÉZ KRÚ

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

http://irokezmagazin.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr548355420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása