Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Csillámpor, bajusz, piros boa és bokalánc - új fellépőruhát villantott a Kolin

2012. április 08. - Írókéz magazin

Felvezetésünkben nagy vonalakban már utaltunk rá, hogy milyen földindulás-égszakadás várható péntek este az A38 Hajón, de ha mindezt az élménybeszámolóval is kiegészítjük, akkor hamar rájöttök, hogy mennyire óvatosan és bátortalanul fogalmaztunk. Ugyanis még minket (rutinosabb Kolinosokat) is meglepett az a szett, amiben Márkóék színpadra álltak.

Turbán, piros boa a nyakban, műszempilla és csillámpor egy kis bokalánccal kiegészülve! Ezek alkották az új fellépőruha alapjait, amit most először- azóta már Pécsett is - villantottak a fiúk.

Az, hogy miért (?) "vonzódunk" annyira a Kolin zenekarhoz - pontosítva a zenéjükhöz - és miért próbálunk a nyomukban járni, amikor csak tehetjük, azt csak azoknak az embereknek tudnánk átadni, akik hasonló cipőben-papucsban járnak, mint mi.

Talán a látvány? A hangulat? A "fűszer", amivel finoman, de mindig meghintik a produkciójukat? Vagy a közvetlenség, ami jellemzi őket? Lehet mindez egyben... Egy biztos, kevés olyan zenekar van ma Magyarországon, mint a Kolin, akiknek a  koncertjei után hazafelé menet mindig érzem azt a bizonyos pluszt.

A vendég dán fiúcsapat, az LSD on CIA pedig nagyon ütősen és lendületesen vezette fel a Kolint és Valentyinó harmadik dobosvillantását, kellőképp megadva az alaphangulatot. A botrányosan fiatal és tehetséges szöszkék hamisíthatatlan garázs-punkzenét nyomtak le félmeztelenül,  természetesen egy kis elmaradhatatlan hempergéssel a koncert végén.

További bajszos - és nagyon forró - képeket nézegethettek a magazin Facebook oldalán:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.421739311174157.114829.356496591031763&type=1


https://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

http://www.irokezmagazin.hu/

FourFingers Franky

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr578355394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása