Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

BermudA - a Ma hangulata

2012. március 27. - Írókéz magazin

Hárman vagyunk.
POPzenét csinálunk.
Magyarul.
Egyszerűen, friss és mai hangulatban

Ez a Bermuda

Így hirdeti magát a Mórocz Tomi (ének, gitár, bass), Török Máté (dob) és Urbán Dani (bass, ének, gitár) által életre hívott Bermuda. Mórocz Tomi először próbálja ki magát magyar nyelven egy zenekarban - eddig minden szövege angolul szólt -, a szemtelenül fiatal Török Máté is szétdobolt már pár koncertet, viszont Urbán Daninak ez az első saját zenekara. Őt eddig maximum a DJ pult mögül ismerhettük, valamint hatalmas partyszervezőként. Dániel egyben a zenekar managere is!  Friss videójuk, a Monte Carlo hamar felröppent az MR2 Petőfi Rádió TOP 30-as listájára, ahol rögtön a 14. helyen nyitott - szerintünk van innen még feljebb.

Érdekesség még, hogy a srácok egy estéjét bemutató sokarcos dal produceri munkáját KurioUss vállalta magára, aki már önmagában egy külön történet, és már nagyon megérdemelne egy zenei Oscar díjat, amiért annyi hazai -és nem hazai- csapatnak "megcsinálta" már a zenéjét.

A banda bemutatkozó klipje:

Annyit még mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a csapat bemutatkozó koncertje április 30-án lesz Budapesten (Anker Klub), ahol egy Franciaországból érkező meglepetés sztárvendég is megjelenik majd!

A Monte Carlo az alábbi linkre kattintva ingyen és bérmentve letölthető:

http://soundcloud.com/bermuda-2/monte-carlo

https://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

www.irokezmagazin.hu

FourFingers Franky

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr168355360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása