Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Készítsd el Magyarország első image filmjét! - a Split Screen projekt

2012. március 24. - Írókéz magazin

A Split Screen néven futó, 2010-ben alakult online közösség alapvető célja, hogy egy zászló alá gyűjtse a hazai amatőr – vagy akár profi filmeseket, keretet adjon, kiegészítse és kiteljesítse az érdeklődők/részt vevők alkotói képességét, összehozza őket. Emellett a szervezést, pályáztatást és rengeteg adminisztratív nehézségét is igyekszik átvenni tőlük, és függetlenként, mégis őket, az ő érdekeiket képviselve besegíteni a tehetségeket a profi környezetbe.

Ez már önmagában is baráti csapattá emeli a Split Screen-es tábort, de most olyan tervvel álltak elő, ami még nagyobb figyelmet irányíthat rájuk. Mivel a mi szerkesztőségünk is büszkén hordja a self-made bélyeget, nem mehetünk el szó nélkül ennek a szimpatikus bandának az ötlete mellett, miszerint itt az ideje megcsinálni Magyarország első közösségi image filmjét.

Miről is van szó?

Ahogy azt a Split Sreen-es Kálmán László elmondta, a lényeg az, hogy rövid, két perces filmeket várnak, melyben a beküldő szűkebb környezetének nevezetességeit, látványosságait mutatja be – a beérkezett anyagokat aztán a csapat egy közösségi dokumentumfilmmé összefűzve, Magyarország, ahogy mi látjuk címmel eresztené az - akár nemzetközi - közönségre.

Split Screen

Igen, ennyire egyszerű, és szerintünk legalább ennyire zseniális. Ebben a tervben nem a pénz, nem a berkek ismerete a lényeg, hanem a Split Screen alapvető gondolatához igazodva az, hogy a sokat emlegetett webes közösségi aktivitás végre ebben a szegmensben is megmutatkozzon, és ráirányítsa a figyelmet azokra a tehetséges ’filmcsinálókra’, akik lehetőségeik, vagy hátterük miatt nem feltétlenül kapják meg azt a segítséget és támogatást, mint a ’hivatásosak’.

Jár tehát a nagypacsi a Screen bandának, és reméljük, hogy minél többen csatlakoznak hozzájuk, vagy vesznek részt az akcióban, mert ahogy Ők is mondják, tényleg a Közösségben van az érték, és a filmezéssel is úgy van, mint annyi mással, hogy lehet ugyan csinálni egyedül, de együtt nemcsak hogy könnyebb, de jobb is.

A felhíváshoz kapcsolódó minden információ megtalálható a Split Screen hivatalos facebook oldalán, illetve Kálmán László is várja az érdeklődőket a + 36 30 832 1872 – es telefonszámon.

 

 

 

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr898355354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása