Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Elindult Martonvásár új hírportálja - fókuszban a Város!

2012. március 06. - Írókéz magazin

A Hírhatár online lapcsoport tagjaként néhány héttel ezelőtt megkezdte működését Martonvásár új hírportálja. Van örülnivaló!

A lapcsalád filozófiáját magáévá téve, a martoni szerkesztőségi gárda azon igyekszik, hogy helyi érdekű, naprakész, olvasóbarát stílusba csomagolt közérdekű információkkal lássa el a kisváros lakóit – legyen szó a vasúti menetrendet érintő, a többszáz ’bejáró’ számára életbevágó változásokról, akár a Fejér Megyei Munkaügyi Központ által kiiírt munkahelyteremtő pályázat ismertetéséről, vagy éppenséggel a Városban működő, kismamáknak Kodály-módszerrel segítő Ringató programról.

A valóban folyamatosan frissülő, a helyi közösségért látható szorgalommal és hozzáértéssel dolgozó, magát nem csupán a városi hivatali hírekre korlátozó, de a környék településeinek fontosabb eseményeit is megosztó  martonvásári Hírhatárt nyugodtan tekinthetjük a település webes városi újságjának, melyet gőzölgő kávénk, és mákos briósunk mellé minden reggel fellapozhatunk; innen valóban megkapjuk a híreket, melyekre helyi lakosként szükségünk lehet.

A szerkesztők – mivel tisztában vannak vele, hogy a közösséget a Közösség maga képes leginkább építeni – szívesen fogadják, várják külsős munkatársak írásait is, hogy együtt még hatékonyabban kiszolgálásban részesíthessék az itt élő, környezetükkel foglalkozni akaró emberek igényeit.

Meggyőződésünk, hogy több ilyen pozitív, alulról építkező kezdeményezésre lenne szükség, de büszkék vagyunk, hogy ( az egyébként kistérségi központ) Martonvásáron is egyre több, tenni akaró, és dolgozni nem szégyenlő civil ismeri fel, hogy a közös szó, az információ áramoltatása mindnyájunk közös ügye; ha tudjuk miért küzd a másik, ha ismerjük a szomszédságban dolgozó csoportok céljait, ha általánosságban megismerjük egymást… nos, társas lényként csak így tudunk igazán – nem ’együttélni’, hanem: Élni. Együtt. Ebből a társadalomfilozófiai alapleckéből kap tőlünk egy Nagyötöst a martoni Hírhatár.

Az ÍRÓKÉZ Magazin - hűen magához -, maximálisan támogat minden önművelő, csapatjátékos elképzelést, így örömmel üdvözli a MARTONVÁSÁRI Hírhatár-t a helyi ügyekért (is) dolgozó csapatban. Odanyújtjuk a baráti jobbot, és reméljük, hogy a jövőben lesz szerencsénk kooperálni lelkes állományukkal, hiszen bár más mezben, mégis egy csapatban játszunk.


ÍRÓKÉZ Magazin - 
http:http://irokez-magazin.blog.hu/media/image/2012-03-06/8355320/.http://irokez-magazin.blog.hu/media/image/2012-03-06/8355320/.irokezmagazin.nolblog.huhttp://irokez-magazin.blog.hu/media/image/2012-03-06/8355320/.

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr898355320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása