Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Műhelybe vonul a Kolin zenekar

2012. február 20. - Írókéz magazin

Múlt pénteken Valentyínó (Simon Bálint) bemutatkozása a Gödör közönsége előtt olyannyira jól sikeredhetett, hogy a Kolin szexi új dobosa előtt máris megnyílt az út, hogy egy testhosszal ugyan, de leelőzze elődjét Kedves Urat, aki talán még sem volt olyan kedves.

 

Március 2-án, szombaton nem is akárhol, a székesfehérvári Műhely kávézóban dobálják majd a csókokat Márkóék, akikről tavaly augusztusi Millenáris parki holografikus szörnykergetős workshoppal összekapcsolt koncertjük óta nem sokat hallottunk.

Ezért aztán a megjelenés KÖTELEZŐ, természetesen alkalomhoz illő felsőruházatban és, hogy alul ne növesszünk sellőuszonyokat mindenki húzzon magára dupla jégeralsót, hátha új számokról, esedékes új albumról hullik le majd pár ruhadarab. A jelszó itt sem lehet más, mint Gyere Rám!

 

A zenekarról, és házatájékáról hamarosan terjedelmesebb, történelmi időket is átölelő írás fog megszületni, remélhetőleg természetes úton, komplikációk nélkül!

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr898355284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása