Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

First Blood - Most aztán bemutatkozunk

2012. január 31. - Írókéz magazin

Ülök a világ – nem hivatalosan – legjobb töltött káposztája felett, és azon igyekszem, hogy valami megfelelően frappáns bemutatkozó szöveget ácsoljak a hetek óta tartó éjszakás műszak dömping által meghagyott gondolatszilánkokból.

A hónapok óta tartó sötétség alatt egy évek óta a napvilágra kerülés gondjával küzdő igény végleg beért: fényt szeretnénk – de legalábbis meghúzni egy újabb, a szellemi élet csataterét végigszántó Terminátor-vonalat. 
Ez az első ásónyom:

Az ÍRÓKÉZ magazin ebben az előreláthatóan nagy és verítékes vállalkozásban résztvevő munkások műhelye. Bár a szerszámaink nem ugyanazok, a szellemi terep, melyet a jövőben formálisan is igyekszünk legalább a saját örömünkre megművelni, sajnos külsőre nem sokban különbözik a lebombázott Drezda szomorú törmelékvárosától. Elhordani a sittet, újraépíteni a megmentésre érdemes óvóhelyeket, a közönséget a biztonságos, de izgalmas kultúra folyosói felé irányítani; írásjelekből emelt légifolyosón keresztül táplálni azokat, akik szeretnék, akiknek szükségük van rá – ezt tekintjük feladatunknak; nem csak Érden és környékén.

Még bőven fiatalnak tekinthető, neveltetésünkből adódóan gondolkodóvá érett dolgozó emberként szeretnénk megteremteni egy szellemi menhelyet, nem csak magunknak, de minden hozzánk hasonlóan az előremutató, valamilyen formában értéket képviselő művészi produktumot kereső és azt értékelő érdeklődőnek.
A fejlesztés alatt álló, hamarosan üzemképes online játszóterünk elkészültéig ezen az Alfabázison és a Facebookon (http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin) várjuk mindazokat, akiket érdekelnek a túlsúlyban hazai, talán még a nemzetközi zenei élet eseményei, akik szívesen kirándulnának az alternativitás megyéjén, szeretnék megtudni, hová érdemes kimozdulni a hétvégén a társasággal, hová kell kapcsolni a tévén a főműsorsávban, vagy melyik könyvet érdemes kézbe venni, ha rossz idő van.

’Tárlatunk” válogatása előre láthatólag havi rendszerességgel elérhető lesz az Érdi Lap hasábjain, amit ezúton is köszönünk Orlai Sándor főszerkesztő Úrnak!
Tehát várunk mindenkit! Szkafandereket bepakolni, öveket becsatolni!

Az ’Irokézek’

(Foki Péter & Tatár Péter & Frank Gina)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr458355242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása