Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Elton John szelleme, a beszélő robot, meg a casting, amit kanapé nélkül is bevállalnánk

...aktuális EFOTT hírmorzsák hétfőre

2017. június 26. - Írókéz magazin

Pécsen valami lehet a levegőben, mert az idei EFOTT-ot celebráló PTE-sek valami egészen fura program-pakkal készülnek kitelepülni a Velencei tó partjára...

A srác, aki le fogja nyomni a Stones tagokat
Nem látunk a jövőbe, de ha valaki, 12 évesen már lenyomott 250 fellépést Amerikától Ázsiáig, akkor arra oda kell figyelni. A Crocodile Rock-nak (ez mekkora név már, nem?  Egyébként egy ’72-es Elton John szám, de ez most tökmindegy) keresztelt bandájával Wesser Patrik már eddig is csúnyán odapirított az ügyeletes gyereksztároknak... a titkát egyelőre mi sem ismerjük, de lehet bőven kakaó a srácban. Egy tuti: 13-án, valamikor bőven az esti pizsi lövés előtt meglátjuk, mit is tud a dobok ifjú mestere.

A(z) CrocodileRock_kicsi.jpg megjelenítése


A robot megmondta: 42!
Nakérem, itt mi is leültünk. A pécsi gárda ugyanis az IBM valami kutatása keretében elhozza TJbot-ot (most ezt hagyjuk is), aki egy webes automatikus chatrobot. Szóval ha mindenkivel összebalhéztál vagy kidobott a csajod/pasid és fogalmad nincs, merre vagy arccal, és szeretnél beszélni valakivel, ez digitális a mikrobi megválaszolja az univerzum minden FAQ-ját (szegény alaposan le lesz tesztelve...).

Leforrázott sztárok
A Lidl jóvoltából megvalósított élő kitchenshowban csütörtöktől vasárnapig egy-egy ismert zenekar tagjai izzadnak majd a kukták fölött. A vélhetően bármely Lidl-re jellemző komikus elrendezésű énekes-főzős performanszban ráadásul a srácok által főzött kajákat az elkészülte után meg is kóstolhatja a (bátrabb) közönség, ami valljuk be egész menő, mert végül is ki ne nyalna bele mondjuk Vitáris Iván... khm...  pitájába...?

Casting – Casting – Casting
Nagy Réka valamit jól csinálhat (?), ugyanis a TV2 őt jelölte ki, hogy az EFOTT közönségéből kiválassza a jövő TV-s arcait. Bevalljuk, így elsőre nem tudtuk kiről is van szó (az a sok József Attila kötet), ezért utánanéztünk a hölgynek, és arra jutottunk, hogy az Ő kedvéért nagyon sok mindenre rávehetők lennénk, plusz ha lesz bármilyen EFOTT-szépe verseny, akkor azt most azonnal le is lehet fújni, mert ha Ő ott lesz, totál okafogyott.

Csapatos csapatás (bocs)
A végére hagytuk a legjobbat: a Pécsi Tudományegyetem profi csapatépítői már nem csak Baranyában legendásak, de innen a 7-es út felső részéről körülményesebb diákigazolvány nélkül körülményesebb volt átélni mindazt, amit most leraktak nekünk a küszöbre. Az EFOTT Challenge keretein belül kisebb csapatokban mérkőzhettek meg a többi vállalkozó szellemű bandával. Az elsőre kicsit bugyutácskának hangzó ötlet azonban tényleg a feszt legnagyobb királysága lehet. Aki volt már felnőtt fejjel legénybúcsún, vagy csinált már bármit a haverjaival a nappali kívül, az már most jelentkezhet itt.

A(z) efott_challenge.png megjelenítése

No, ennyi volt a mai EFOTT híradó, most megyünk vissza dolgozni, mert a vietnami feleségek nem csomagolják ki magukat a pukifóliából.

Hamarosan jövünk megint, addig indítás bérletet venni az EFOTT-ra,

... vagy tetszikelni minket facebookon, mert az jó.

 

Dirtyjoke

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6412621525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása