Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Az utóbbi idők két legszebben fényképezett hazai klipje jött ki a napokban

2016. július 01. - Írókéz magazin

 


Bár a hazai underground hip-hopban nem újdonság az erős képi világ, a hazai szcéna egyik éllovasának, a Garage istállójába tartozó ESSEMM-nek készített új rövidfilm egészen új távlatokat nyit ebben a spektrumban.

Noha 'A klipkészítés a filmes szakma mostohagyereke' lesajnáló tételmondat Scorsese, Michael Jackson-nak rendezett Bad-je óta világszerte erősen ökörségnek hangzik, mindig öröm látni, hogy a hazai szakemberek is felveszik a tempót.

Az Air-Go légi felvételeivel teletűzdelt és az Insigno műtermében tökéletesre csiszolt 'Világgá mentem' klipje nem akar túl sokat, de azt tökéletesen hozza - mind vágásban, mind beállításokban és úgy általában 'a szöveget kísérő mozgókép' felfogásban is a maximumot karcolja a Cybertronic Media által tető alá hozott négyperces anyag.

Ezt a fejben is nagyon átgondolt, letisztult, alapvetően egyszerű gondolkodásmódot az utómunka során is sikerült ügyesen formában tartani, a végeredmény pedig magáért beszél.

Azt, hogy ezek a fickók mennyire képben vannak, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a három hete kikerült BSW - Mosolyogj még című dalához készült minimozi szintén az ő kezük munkája - ezt a klipet a számmal együtt szintén a kötelezően megnézendő kategóriába soroljuk egyébként...

 Dirty Joke

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr818858194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása