Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Hihetetlen keret verseng a magyarok EB-himnuszáért /// Vasárnap győztes is lesz!

2016. május 20. - Írókéz magazin

eb.jpg

 

Amilyen hihetetlen, hogy 30 év után ismét nemzetközi labdarúgó tornán szerepelhetünk, pont olyan valószínűtlen kombók alakultak a válogatott EB himnuszának elkészítésére

Az MLSZ nem rúgott luftot, amikor az idők szavára hallgatva felkéréses versenyt írt ki az említett tárgyban.A beérkezett 18 pályaműből a végső győztes kiléte a vasárnapi Budapest Parkban rendezendő Bon Voyage Fesztiválon dől el, de ma még az indexen is lehet szavazni a keretszűkítésről.

A fentiektől teljesen függetlenül érdemes figyelni, milyen kombókat rántott össze az élet: Pixa vs. Lotfi Begi feat. Koós János – Újra itt van című szerzeményének gárdája váratlanabb, mint egy első perces szögletgól, de a Soho Party-t, vagy a the Biebers-t sem feltétlenül vártuk a mezőnybe, de a Soerii&Poolek kihagyása viszont valószínűleg forradalmat szított volna. Érdekes módon mégsem ők, hanem a mi TOP 3 listánkban is szereplő Irie Maffia dala megy nagyot a kereskedelmi és a Petőfi rádióban egyaránt.

A teljes listát itt lehet megtekinteni, de a teljes élményért érdemes benézni az MLSZ youtube csatornájára is. Mi a magunk részéről az alábbi három zenére tudnánk a legfelszabadultabban ugrálni egy Böde gól után, de még az azt követő pocsolyarészegség előtt:

 

 

 

Dirty Joke

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr328734020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása