Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Szabadság, szerelem... Életveszélyes dream team line-up a 40. EFOTT-on!

2015. május 17. - Írókéz magazin

Emlékeztek az Októberre? És a nyirkos, szürke esték Novembertől tartó sokaságára? Amikor a ködtől elnehezült vaksötét péntek estéken kimenekültetek a legközelebbi krimóba felhajtani pár sört, hogy valahogy kiszakadjatok a soha véget nem érő télből; amikor a Nyár annyira valószínűtlennek tűnt, mint a Juventus BL döntője; amikor a fesztiválszezon barnasága már rég lekopott rólatok, és csak az eszetekkel tudtátok, hogy egyszer újra kisüt a Nap? Van egy hírünk: a Várakozásnak Vége!

 


Pár hét múlva ismét együtt ihatjuk a fröccsöket a Velencei-tó homokos strandján, miközben körülöttünk öt színpadon dübörög a 2015-ös Nyár egyik legjobb fesztiválja, az EFOTT.

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója 1976-óta íródó történelme magától értetődően köti össze az ott megfordult generációkat. Az évtizedek alatt kialakult értékrend és minőség olyan alapkövet képvisel a hazai fiatalok és örökifjak kulturális szinten tartásában, melyre bátran építhetjük a Nyarunkat. És mi idén ezt is fogjuk tenni, ugyanis 2012 után ismét a körzetünkben, egészen pontosan Velencén üti fel a fejét a július 14-től 19-éig tartó négynapos zenei piknik, hogy végérvényesen kimosson belőlünk mindent, ami nem oda való.

Az idén az Óbudai Egyetem vezetésével menetelő fesztivál a 40. szülinapján mindent bedob a rocktól a hip-hopig amit a hazai zenei élet téren be lehet:

Anna and the Barbies, Supernem, HS7, Ivan and the Parazol, Intim Torna Illegál, Quimby, Tankcsapda, Punnany, Brains, Kiscsillag, PASO, Hősök, Ocho Macho, Wellhello, Soerii&Poolek, Péterfy Bori & The Love Band, Tankcsapda, Vad Fruttik, Szabó Balázs Bandája, Kerekes Band, ESSEM, Tkyd, Funktasztikus, ésígytovábbésígytovább a végtelenségig

Szédületes a felhozatal, ami most már tényleg felveti a hordozható időgép civil felhasználásának igényét, mert egészen egyszerűen biztos lesz, amiről lemaradsz - az ilyenkor szokásos menetrend összerakása sem lesz meg a szokásos indulás előtti fröccs negyed órája alatt; ez pedig csak a legjobb fesztek sajátos velejárója.

A fellépők névsora, és a Velencei-tó környékének szépsége és egyéb, turistacsalogató potenciáljának nagysága mellett a 18-21 rugó között mozgó bérlet ár igazán barátinak tekinthető. E mellett persze lesz hétvégi, napi, és még pár jegykombó, amiből lehet válogatni, ha a kedves főnökünk nem adja meg a kívánt szabit, a csúszót meg elherdáltuk a haverunk legénybúcsújára, a körzeti doki meg nem hajlandó kiírni minket…

Az egyéb technikai tudnivalók megtalálhatók az EFOTT honlapján és fb oldalán, mi meg megtalálhatóak leszünk az EFOTT-on. Akkor ott tali, oké? Sör lesz ;-)

 

 

Dirty Joke

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr968355838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása