Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

mïus klippel támadt a World In Motion Project 2.0

2015. március 28. - Írókéz magazin

 

A World In Motion Project előadók, zeneszerzők és zenekarok számára hirdetett pályázatot Ingyen klip neked! címmel. Ez a verseny azért volt különleges, mert egy civil csapat a mozgatórugója. Immáron második éve pályázat útján keresték meg azt a dalt, amire elkészíthetnek egy videoklipet.

Tapasztalataink alapján a szabadjára engedett kreativitást és az adott feladatra létrehozott egyedi munkafolyamatot támogató projektek tudják az egyéni szakmai fejlődést, és a közös munkát a leginkább segíteni. Ez volt az elsődleges cél, amikor létrehozták a World In Motion Projectet.


A pályázatra kizárólag eredeti zenei alkotásokat vártak, saját szerzésű zeneszámokat, stílusbeli megkötések nélkül. A beérkezett pályázatok több körben méretettek meg egymással, végül az élőben, rádión közvetített döntőben egy 5 fős szakmai zsűri választotta ki a nyertes dalt.


A "bírák" névsora:

- Podlovics Péter koncertszervező/manager Quimby, Európa Kiadó, Manoya       (a.k.a. Enikő Hodosi), Ripoff Raskolnikov, Little G Weevil)

- Sárik Péter jazzzenész, zeneszerző, jelenleg saját trióját vezeti, amellyel rendszeresen turnézik szerte Európában. Emellett számos zenekarban és előadóval dolgozik

- Delov Jávor - dobvirtuóz, a Turbo zenekar dobosa, és a Random Trip     improvizatív koncertsorozatának egyik alapítója és állandó tagja

- Dj Q-cee: dj, beatboxer, a Vinyl Warriorz -lemezlovasa, a Karcosok Klubja     tagja, és a Random Trip improvizatív koncertsorozatának egyik alapítója és állandó tagja

- Jobbágy Róbert - DJ ROB rádiós zenei szerkesztő, lemezlovas, a WIMP rádiós   műsorvezetője


Külön öröm magazinunk számára, hogy a versenyt egy olyan zenekar, mint a mïus igazán különleges Migrant című száma nyerte, akiket még anno 2013-ban bemutattunk Behind The Line névre keresztelt nagylemezük hivatalos bemutatója kapcsán.

A budapesti jazz, trip-hop, downtempo, r’n’b, rock és nagyzenekari elemekkel kísérletező mïus zenekart Horányi Júlia színházi díszlet-jelmeztervező és Álmos Gergely építész-tervező alapította még 2011 júniusában. Bízunk benne, hogy a Migrant követni tudja "elődjét", a Tellement Un Start és hasonló szép eredményeket ér el vele a csapat.


A World In Motion Project készítette videoklip:

 



 

Ízelítő a forgatási helyszínek képeiből:



 

 

 


 

World In Motion Project on facebook

Imre Barta photography

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr648355836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása