Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Erős szezonzárás a Strand Fesztiválon

2014. augusztus 12. - Írókéz magazin

Az egyre terebélyesedő line up láttán nagyon úgy fest, a Sziget után rajtoló II. Strand Fesztivál szervezői igencsak csattanosra tervezik az idei szezonzárást.


A Nagyon Balaton programsorozat keretein belül (ide tartozik a Sound, a B.my Lake, de a Művészetek Vögye is) életre hívott Stand Feszt ügyesen beparkolta a klasszikus szezonzáró időpontot; augusztus 20-ától 23-áig segít megkomponálni az ünnepi hosszúhétvégét.

A három nagyobb színpaddal és még két kisebb helyszínnel felálló négynapos buli ráadásul igen pénztárcabarátnak is mondható, még annak is, aki lecsúszott a júli 31-ig élő elővétel lehetőségéről:

Egy napijegyért 7500, a teljes mindenségre érvényes bérletért 19.900 HUF-ot kell letenni az asztalra, akár Szép kártya formájában is, a sátorhely pedig max. 2500-al emeli a büdzsét.

Na de mit kapunk ezért?

Elsősorban az egész nyáron a 25. szülinapját végigkoncertező Tankcsapdát, a teljes spektrumot lefedő ’szokásos’ hazai fesztiválfellépők ’A’ válogatottja (Supernem, HS7, 30y, Anna & the Barbies, Hősök, Péterfy Bori & Love Band, Karányi, Odett, Julia Carpenter és így tovább nagyon-nagyon sokáig) mellett pedig néhány külföldi húzónevet: John Newman, Parov Stelar, Dub Fx, és az egész Strandfeszt legnagyobb húzónevét, a Papa Roach-ot.

 



Nem kell matek faktosnak lennünk, hogy a fellépők folyamatosan bővülő névsorát átböngészve rájöjjünk, mennyire éri meg a téma. Bár akinek ez a fétise, készíthet kördiagrammot... hmmm... mondjuk a közvetlenül a Strand előtt záródó Sziget számaival. Naugye!

Ja, azt mondtuk már, hogy a van strand is? De most komolyan, aki ennél jobb bulit tud ültetni a 20-ai tűzijátékra, az szóljon!


STRAND on web

STRAND on facebook

 

Dirty Joke

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr928355822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása