Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Ifjúsági és junior játékosokkal erősítette meg keretét az érdi kézilabdacsapat

2014. július 10. - Írókéz magazin

Az Érd a 2014/15-ös szezonban 3 junior játékosával kötött szerződést. A tavalyi év tavaszától már a felnőtt csapattal készülő beállós Mester Nórával, továbbá a junior korú átlövő Nick Viktóriával, és a bal szélső Takács Kittivel.

Valamint három ifjúsági játékos is a felnőtt kerettel készül az idei szezonra. Mindannyian '97-es születésűek. Győri Barbara kapus poszton, Kocsis Klaudia Viktória irányítóként, továbbá Szabó Laura beállósként.

Sok sikert kívánunk nekik, remélhetőleg tudnak majd élni a lehetőséggel, és hasznos csapattaggá érnek a szezon során! A hír után mindenképpen érdemes odafigyelni az érdi utánpótlás erősségére, a szakmai stáb által végzett munkára, hisz ezek szerint tehetségekből továbbra sincs hiány Érden.


ÉRD on web

ÉRD on facebook

 

Four Fingers Franky

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr48355812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása