Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Baksa-Soós Attila & Frenk - Wild Colours

2014. május 01. - Írókéz magazin

Magyarország első számú rock&roll írója, a ROCKLITERA kötetek szerzője újabb gyöngyszemmel ajándékozta meg a nagyérdeműt a Petőfi rádióban is hallható Loretta c. nehézbombázója után. Wild Colours címmel az íróként is zenész, a polihisztor Baksa-Soós Attila és az underground zenei világ zseniális multi-instrumentális zenésze, Frenk éneklik meg érzéseiket.

„Jó barátok vagyunk Frenkkel. Egy közös fellépésre írtuk a Wild Colours-t, ami sokkal inkább életérzésnek indult, mint dalnak. Aztán lett belőle egy vagány tempójú szám, amire elég jól lehet táncolni. Amúgy rendre higanymozgásúaknak neveznek minket, ezért ez nem is annyira meglepő.” – fejtette ki a dal születésére irányuló kérdésünkre Baksa-Soós Attila.

A duót, közös barátjuk, Papp Szabi egészíti ki a tőle megszokott lehengerlő, „húrtépős” basszusgitár játékával, aki a napokban jelenteti meg zenekarával, a Supernemmel legújabb sorlemezét a Barba Negra Track színpadán. Érdekesség, hogy a május elején várható „Túl a frekvencián” lemezen Baksa-Soós szerzőtársa Papp Szabinak a Nincs Feszkó című dalban.

A Wild Colours klipjét a fiatal PUR E alkotócsoport jegyzi, akik meghazudtolva korukat, számos ismert előadónak és zenekarnak (Magashegyi Underground és Beck Zoli, Brains, Subscribe) készítettek már videoklipet.

„Csak annyit kértünk a PUR E-os srácoktól, hogy fekete-fehérben forgassanak. Szerettük volna ellenpontozni a dal címében is szereplő színeket. A klip amúgy inkább szól a saját generációnk belső viharairól és lazaságáról, mintsem hogy kényszeredetten egy sztorit meséljen el. Egy hangulatot rögzítettünk képileg, sok kedves baráttal és Koszmosszal, a Moszkva tér legendás kutyájával.” – mondta a dalszerző páros.

 

 

A "füstös-piszkos" klipben felbukkannak többek között az Ozone Mama, a Supernem, és a Mocsok 1 Kölykök zenekarok ismert fenegyerekei is.

Szóval ha a fent említett srácok, akik önmagukban is garanciát jelentenek a sikerre összeállnak egy közös projekt, vagy csak egy közös mulatság alkalmából, abból várhatóan valami fergeteges produkció fog megszületni. Nos eláruljuk a nagy titkot,- ez alkalommal sem történt ez másképp! Bitangjó zúzós zeneszám a Wild Colours, ami bizonyosan bekerül kedvenc zeneszatyrunkba!

 

Vocals: Frenk & Attila Baksa-Soós
Guitar: Frenk
Bass: Szabi Papp
Drums: Frenk


Four Fingers Franky

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr528355790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása