Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Hiányzik a fesztiválszezon? /// Indoor Fesztivál – idén ennél már nem kell jobb!

2013. december 17. - Írókéz magazin

Túl sok szürke hónap múlt el a nyári fesztiválszezon óta. Az elhatalmasodó elvonási tüneteket azonban mattolja Budapest legújabb fesztiválja, a 2013-as szezon utolsó maradék esszenciáját is a szívekbe robbantó Indoor.

indoor

A fesztes szcéna legjobbjaiból válogatott gárdát színpadra küldő rendezvény szervezői nem szerénykednek. A debütáló dzsembori még a szilveszteri tumultus előtt három napig igyekszik felkészíteni a lakosságot 2014-re, nem is akárhogyan.

A Hungexpo két pavilonjában helyet foglaló rendezvény egyik alaptábora például kenterbe veri a Sportaréna nézőterét. Hoppá! De ha a méret nem lenne elég, akkor beszéljünk kicsit a fellépők névsorának hosszáról: a hiphoptól a rock teljes spektrumán át az elektronikus zenéig gyakorlatilag az egész palettát több mint harminc fellépő fogja lefedni… Hossz, méret, térbeli kiterjedés pipa, na de elég játékos? Most figyeljetek!

Ha van a bolygón olyan látogató, akinek nem elég egy ’sima’ Akkezdet Phiai, Anima Sound System, Brains, Animal Cannibals, a visszatért Emil.Rulez!, Firkin, Mystery Gang, Ozone Mama (!) zeneünnep, az ínyenckedhet a Quimby és a Magna Cum Laude 29-ei karácsonyi nagykoncertjén, majd a Punnany Massif 30-ai évzáróján teleportálhatja magát Mosolyországba. Tényleg nézzétek meg a teljes listát, ha találtok olyat, amit kihagynátok, írjátok meg ;-)

 


A magunk részéről hatalmas pirospontot adunk a szervezőknek, hogy mindezeken felül példamutató módon, a karácsony után rendszerint sajnos látványosan lecsengő szeretet-hype után is gondolnak azokra, akikre mindenkinek egész évben kellene: az S.O.S. Gyermekfalu lakói részére kialakított gyűjtőpontoknál bárki követheti a példájukat.

Jó tett helyébe jót várj; az Indoor elektronikus felületein indított játékokon 100 rugóig érvényes fesztiválkupont, vagy akár egyiptomi kiruccanást is nyerhetünk, ami valljuk be, ránk férne, ráadásul dec. 27-éig még mindig kedvezményesen vehetünk napijegyet és bérletet.

Na, tudtok jobbat?

 

Indoor WEB

Indoor Facebook

S.O.S. Gyermekfalu

 

Dirty Joke

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr608355760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása