Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Tangák - kémek - Hawaii; amikor egy karrier beindul...

2013. október 29. - Írókéz magazin

Ha megengeditek, most nyilvánosan privatizálnánk egy kicsit (ezúttal kéztőrlő és testápoló nélkül): Dirty Joke és Franky 'civil' játszótársa, egy Roland nevű jósrác a héten elhagyta a helyet, ahová jódarabig együtt jártunk be reggel nyolcra. Ezt nem hagyhattuk szó nélkül. Dirty Joke elbúcsúzott Tőle a cybertérben is ( Roli, csütörtökön ivászat a Sárkányban!), Franky meg fogta, majd engedéllyel ellopta a szöveget, sőt csippentett is egy képet a szerző felnőtt oldalakra feltöltött képei közül. Ezt lehet most megszemlélni.


Még '76-ban, Denverben találkoztunk először. Véletlenül... A Hope és a Green sarkán a Chevy Nováddal belerohantál az én tökúj Buickomba. Azóta se ismered el, de csont részeg voltál. Tudom, mert azon a héten nyílt az Angel, az új sztriptíz club két sarokkal arrébb - Nina múlt héten írt levelet, képzeld, átvette a a helyet Billytől -, és Te már akkor is szeretted a vodkát. Akkor még gőzünk nem volt ar
ról, hogy kollégák vagyunk. Én friss ügynök voltam 'Nálatok', Te pedig két héttel később vetted fel a saját szolgálatod itt Budapesten... a Nyírfa presszó csaposának állása volt a fedősztorid, és az évek alatt át is itatott a Kelet rendesen... egészen a rendszerváltásig.

Úgy emlékszem, hogy '81-ben, azon a Burkina Faso-i túszszabadításon találkoztunk legközelebb, aztán már csak '96-ban, azon a titkos ENSZ gyűlésen, ahol a teljes svéd küldöttséget berúgattuk, és aminek a végén Te egy szál gatyában rohantál végig Koppenhágán, egészen addig, míg össze nem estél a Tivoli Vidámpark horrorkastélyában. Hiába, még bőven fiatalok voltunk. Te is, Én is.

Most, hogy megint külön utakra indulunk, egyet megígérek: Én mindig pisztollyal a párnám alatt fogok aludni továbbra is, és leszokom a koleszterinről. Nem tesz jót. Apropó! Épp a múlt héten hallottam a neved a Waikiki-n rendezendő férfitanga verseny körül forogni. Hát, mindenki változik, de én ehhez is sok sikert kívánok Neked, Roland! Csak szorítsd össze, és gondolj Angliára, akkor nem lehet baj.

 

Őszinte híved/ellenfeled/szárnysegéded/barátod/üzlettársad:

Dirty Joke

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr368355738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása