Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Az Isten Ostora vol.2. beveszi a 26. Képregény Börzét!

2013. október 02. - Írókéz magazin

Az emberek a legváratlanabb helyeken és időkben találkoznak, keresztezik egymás életét. Egy éve senkinek nem hittem volna el, hogy pont egy távközléstechnikai cégnél egy irodában fogok ülni egy egykori punk/rockzenésszel, vagy munkatársam lesz egy képregényrajzoló mester.

Utóbbinak épp (nem)véletlenül köze lesz az október 20-án megrendezésre kerülő 26. Képregény Börzéhez. Tartsátok hát rajta a szemeteket ezen a srácon, és képregényein!

A 26. Képregény Börzére tervezem megjelentetni szerzői képregényem, az Isten Ostora folytatását. A képregény a 5Panels gondozásában jelenik meg 36 oldalon. (Az ár egyelőre függ a nyomdai költségektől). Az első részt több mint 2 éve jelentettem meg szerzői kiadásban…

Hála a 5Panels csapatának, és az utóbbi két évben tanultaknak, hiszem, hogy a második rész sokkal jobb minőségű lesz, mint az első és remélhetőleg a következőre már nem kell ennyit várni. - mondta Szebeni Péter képregényrajzoló, a 5Panels tagja

A 26. Képregény Börze a Kispesti Művelődési Házban lesz megtartva 2013. október 20-án (vasárnap), 10:00 – 15:00 óra között!

HELYSZÍN: KMO (Kispesti Művelődési Ház) Budapest, XIX. kerület, Teleki u. 50.

Belépési díj: 300HUF

 

Szebeni Péter (Egon) további munkássága, és az első rész elérhető itt.

 

Four Fingers Franky

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr378355734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása