Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Továbbra is hibátlan teljesítménnyel büszkélkedhet az Érd!

2013. szeptember 23. - Írókéz magazin

Egy hétközi Vác elleni rangadóval, és egy hétvégi debreceni idegenbeli mérkőzéssel folytatódtak csapatunk számára az idei bajnoki sorozat küzdelmei. A BL-ből való kiesést követően (FTC-ÉRD 31:24) a gárda nem búcsúzott el véglegesen a nemzetközi porondtól, hiszen a döntőben elszenvedett, és Triscsuk Krisztina szerencsétlen sérülésével végződött mérkőzést novemberben komoly KEK-összecsapások követik először idegenben a Sercodak Dalfsen (holland) - KGHM Metraco Zaglebie Lubin (lengyel) párharc győztesével.

Kronológiai sorrendben haladva első hazai bajnoki rangadójukat játszották Szabó Edina tanítványai szeptember 18-án este 20 órai kezdéssel. A kései időpont nem riasztotta el a szurkolókat, és szép számban (500 fő), hatalmas transzparenssel készülve látogattak ki a sportcsarnokba. A találkozó szokatlan gólcsenddel kezdődött, a lehetőségeket itt is- ott is sorra elpuskázták a játékosok, végül a 6. percben Kisfaludy Anett talált rést a váciak védekező falán. Oguntoye remek formában védett, ennek is köszönhetően a félidő feléig csupán 3 találatig jutottak Konkoly Csaba lányai (6:3). Schatzl Nadine fantasztikus szélső játékának köszönhetően már 8:3-at mutatott az eredményjelző tábla. Nem számítottunk gólgazdag mérkőzésre, de a félidei 10-7-es hazai vezetés minden elárul a két csapat – főleg az Érd – hatékony védekezéséről.

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr328355728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása