Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Fezen 2013 – Ákos koncertbeszámoló

2013. augusztus 10. - Írókéz magazin

 

„TERMONUKLEÁRIS ROBBANÁS SZFEHÉRVÁR HATÁRÁBAN.

Hát ez eszméletlen nagy buli volt!!! Minden rezdülésre figyelő, lelkes közönség, zúzda, tombolda, hangorkán! Köszönjük, FEZEN!!!” –Így jellemezte saját pénteki koncertjét Ákos, és meg kell mondanom egy kicsit sem túlozta el. Viszonyítási alap nélkül, Ákos koncertszűzen érkeztem (Franky) a helyszínre, de az első perctől éreztem a levegőben, hogy itt valami óriási gigantikus erejű ősrobbanás, zenei apokalipszis fog bekövetkezni.

Tisztes távolból ugyan, de látószögünkbe még tökéletesen passzoló pozícióból hallgattuk – mi több, élveztük – végig a maratoni hosszúságú (jó értelemben) két órás koncertet, ami sokkal több volt, mint egy koncert. Igazi, minden rezdülésében kidolgozott hamisítatlan színpadi show, profi látványszínház a köbön. Szerencsénkre a művész Úr az idei Fezenre a nekünk is totál bejövős szinti-pop oldalát kapta elő – a nagyon úgy tűnő – végtelennek tetsző zenei repertoárjából.



Most illene ide egy igazán frappáns végszó, amivel kifejezhetnénk az átélt élményt, de csak annyit mondhatunk, hogy maga ez az egy Ákos koncert felért számunkra egy végigtombolt négynapos fesztivállal. Hiányérzet nélkül, boldogan, valamivel gazdagabban térhettünk haza…



Four Fingers Franky

(Juhász Viktor fotó)


A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr978355712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása