Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Történelmi bronzot ünnepelhetnek az érdi kézis lányok!

2013. május 06. - Írókéz magazin

Történelmi sikert ért el az Érd női kézilabdacsapata, miután az NB I. bronzcsata utolsó felvonásában igazán fordulatos, és a végletekig kiélezett mérkőzésen végül 25-21 (11-12)-re legyőzte a Vác gárdáját, ezáltal a tavalyi negyedik helyet idén felcserélte a dobogó harmadik fokával.

Az első percektől érezni lehetett a csarnokban a tét nagyságát, a szurkolók önkívületi állapotban hajtották a lányokat, akik kézben tartva a játékot meg is léptek 3-1-re ellenfelüktől. Az ezt követő perceket helyzetkihasználásban a váciak nyerték, így sikerült előbb egyenlíteniük, majd a félidő felénél már a vezetést is átvették (4-5). Az adok-kapok után váci előnnyel vonulhattak pihenőre a csapatok (11-12).

A második játékrészt Klivinyi gólja indította, és szépen lassan háromgólos előnyt épített föl a remek védéseket bemutató Triffával felálló Vác (11-14). Ezután fordult a kocka, és a betonvédekezésnek, valamint a támadásban megújuló Wolfnak és Szekeresnek is köszönhetően kiegyenlített az Érd (14-14). A vendégek egészen az 53. percig bizakodhattak a harmadik hely elcsípésében, de ekkor jött Wolf hetese (talán a legfontosabb hétméteres, amit valaha lőtt), és Elez találat, melyekkel 22-20-ra formálták az eredményt. A közjátéktól sem mentes pár percet már könnyedén lehozta az Érd, így ezzel a szép győzelemmel Szabó Edina lányai érdemelték ki a felnőtt NBI 2012/2013-as szezon bronzérmesének járó medáliákat, elismerést, és szurkolói szeretetet!

 

fotó: Verebélyi Roland

 

Four Fingers Franky

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr938355700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása