Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

A Belmondo és az Emelt díjas lányok esete

2013. március 01. - Írókéz magazin

A Belmondo zenekar március 8-án, pénteken este a budapesti Gozsdu Manó Klubban ad koncertet. A fiúk igazán színvonalas előadással készülnek, amelynek gerincét a Good Better Belmondo című, magyar-angol nyelvű szubjektív válogatáslemezük anyaga adja, továbbá az Emelt díjas lányok című legújabb szerzeményük ősbemutatóját is erre az időpontra tették.

„Ezt a dalt majdnem egy éve írtuk, de hosszas tanakodás után végül azért nem tettük a másik 14-15 dal mellé az albumra, mert túl jónak, erősnek éreztük. Úgy döntöttünk, hogy idén tavasszal várhatóan egy digitális kislemezen adjuk ki két hasonló hangulatú, új dallal együtt. Az Emelt díjas lányokhoz a napokban videóklipet is forgattunk, amely hamarosan látható lesz az interneten. A dalt egyébként még sohasem játszottuk a stúdión kívül, vagyis a Gozsdu Manó Klubban lesz a premierje” – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

Az eseményre egyébként a banda külön meglepetésekkel is készül, hiszen március 8-án van a Nemzetközi Nőnap és az énekes névnapja is, így az ünnep alkalmából a hölgyek és a Zoltánok kedvezményes áron mehetnek be a buliba. Azok a Zoltánok pedig, akik elég tökösek és nőnek öltöznek, ezen az estén ingyen hallgathatják meg a Belmondo fellépését.


 

Az esemény facebook meghívója:

http://www.facebook.com/events/542638725770194/

További információk:

www.belmondo.hu/

http://www.facebook.com/BelmondoBand

http://www.facebook.com/GozsduMano

 


Four Fingers Franky

Írókéz magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr348355628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása