Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Idén is olcsó lesz a PAFE - 'a hülyének is megéri'

2013. február 06. - Írókéz magazin

Pannónia Fesztivál

Kevesebb, minit száz nap van hátra az eseményig, ami már két éve is fordulópontot jelentett az életünkben. Több új barát és Pisti, a Soerii és Poolek szexuális forradalma hatására útra kelt, ma már egyéves Honvéd drukker voltak a legfontosabb hozadékai életünk első PaFéjának. Az idei 97 nap múlva kezdődik…

A szervezők valószínűleg elfoglaltabbak, mint a kikötői nőgyógyászok. A szokásos Top 50 biztos fellépő szavazáson  jó helyen végzett bandák egymás után iratkoznak fel az indulók közé. A Tankcsapda, a Punnany Massif, a Brains, az Ossian, a Depresszió, a Road mellett ott lesznek személyes PAFE kedvenceink, a Supernem, a Kiscsillag, és az Ocho Macho is, de itt még nincs vége!

Tutira ott leszünk az Anna and the Barbies szeánszán, de az Ivan and the Parazol is felhúzza a maga rocktemplomát. Az Intim Torna Illegálon boldogra isszuk magunkat, a Hősökön is bebólintunk, és ismét beleszeretünk Péterfy Boriba… ez utóbbi amúgy teljességgel elkerülhetetlen…

Ezen felül a Pafe kivonult a Twitterre is, így az ilyesmire fogékonyak onnan is értesülhetnek az egyre sűrűbben potyogó infókról.

A legnagyobb hírt viszont a végér hagytuk – véglegesedtek a jegy és bérletárak!

A négy napos pass írd és mondd, mindössze 7.900 (hétezerkilencszáz) forint! Nincs ’ottalvós’ - hazamenős bénázás, akkor és annyiszor mész ki berúgni a közeli bolt parkolójába, vagy strandolni (esetleg szobára nővel-pasival-filodendronal), ahányszor csak akarsz. Sátrazol, vagy szobát bérelsz a közelben, ennyiért van minden…

A napijegy intézményét úgy általánosságban nem értjük, de azért elmondjuk, hogy 3.900 magyar pénz... de most őszintén: ki az aki egy napot ki tud válogatni a Pafén?

A 12 év alatti kölkök ingyen bevihetők, csak arra kell vigyázni, hogy ugyanazzal távozzunk, amelyikkel bementünk, mert azt legalább már megszoktuk (ez persze a már megunt barátnőkre/pasikra nem vonatkozik...)

 

 

 

 

http://www.facebook.com/pannoniafesztival

http://www.pannoniafesztival.hu

 

Dirty Joke


A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr358355618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása