Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Birtokold a Žagar Űrmedúzájának egy darabkáját!

2013. január 23. - Írókéz magazin

Egy Űrmedúza kilövésre készen várakozik arra, hogy Zságer Balázs parancsnoksága alatt Föld körüli pályára léphessen, ehhez viszont a Ti közreműködésetekre is szükség van! A Kovács Andor (gitár, basszusgitár), DJ Bootsie (scratch) és Lázár Tibor (dob) alkotta flotta a közösségi média interaktív lehetőségeit aknázza ki egy eddig még sosem tapasztalt dalpremier érdekében.

A Žagar olyan katarzisokat képes produkálni a színpadon, mely a világ bármely pontján extázisba kergetné az elektronikus zenét habzsoló közönséget. A zenekar stílusát megalapozó 2002-es Local Broadcast után ők készítették el 2004-ben a Szezon című film soundtrack-jét (Eastern Sugar), majd egy hosszabb szünet után a 2009-es Cannot Walk Fly Instead-el rengették meg az egész univerzumot… najó, ha azt nem is, de szerény kis bolygónkat mindenképp, ugyanis az anyag a német Mole Listening Pearls kiadó jóvoltából világszerte megjelent. Ezzel végleg beférkőztek mind a szőrösszívű kritikusok, mind a nagyközönség tudatába és zenelejátszóiba, elsősorban a magyar underground dögös hangú bombázóit felvonultató szerelmi himnusznak, a Wings Of Love-nak köszönhetően. A hazai abszolút fesztiválkedvenc státusz mellett a nemzetközi elismertséget az is bizonyítja, hogy már három szerzeményük is felcsendült az itthon is nézők tömkelegét vonzó CSI- A helyszínelők című sorozatban.

A sikertörténet újabb fejezete idén várható a Light Leaks fantázianevű nagylemez megjelenésével. Az első dal, a Space Medusa rendhagyó módon, egészen pontosan egy közösségi dalpremier keretein belül fog debütálni a Facebook-on: egy egyedi fejlesztésű applikáció segítségével bárki lefoglalhat egy-egy hangmintát a profilképével, és miután az összes gazdára talált, elindul dobhártyákat meghódító útjára a teljes szám. A lelkes hangfoglalók közt tíz pólót, illetve öt dizájnos Bang & Olufsen BeoPlay fülhallgatót is kisorsolnak. Jelenleg még 694 hangminta árválkodik, szóval siessetek, mert mi már baromi kíváncsiak vagyunk a teljes nótára! J


szexi ribizli

Írókéz Magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr918355614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása