Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Wasabi Kht. Elixír klippremier - mar, mint a mustár

2012. november 01. - Írókéz magazin

A napokban mutatta be második videóját a Wasabi Kht. zenekar, akiknek a nevét -és alterrock, pop, jazz és elektronikus zenéjük egyvelegét 2010 óta ízlelgetheti a fesztiválközönség. A zenekar első klipes számát (Hol Halnak Meg a Galambok), illetve a Csodabogár című dalukat az MR2 Petőfi Rádió is műsorára tűzi. Az Elixír című számhoz nem más, mint a Heaven Street Seven legutóbbi két klipjét rendező Hosszú Gábor készített mozgóképes anyagot.

Első, bemutatkozó albumuk várhatóan 2013-ban fog megjelenni, addig is gőzerővel készülnek az új dalok. Valamint az idei klubszezon alatt a zenekar a Magashegyi Underground vendégeként két alkalommal is fellép!

November 9. Debrecen - Roncsbár

November 16. Kecskemét - Teka

Tagok:

Hajdu Nelli - ének

Nagy Gábor - gitár

Hain Réka - basszusgitár

Bodzsár Tamás - billentyű, trombita

Kludovácz Csaba - dob

A szám egy átvágott, elkeseredett lány panaszkodása dalba öntve. A hozzá forgatott videóban nincs bonyolult történet: a zenekar látható a képsorokon, egyedül Nelli jelenik meg külön, négy különböző karaktert alakítva. Ez is azt sugallja, hogy bármilyen típusú nő kerülhet olyan helyzetbe, amiről ez a szám szól – árulta el a forgatásról Nagy Gábor gitáros.


Wasabi Kht. otthona a facebookon

 


Four Fingers Franky

https://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr838355578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása