Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Pannónia Fesztivál - keretet hirdetünk + mi visszük a legfiatalabb résztvevőt!

2012. május 19. - Írókéz magazin

Pannónia Fesztivál 2012

Most, hogy megkaptuk az akkreditációt, a négynapos bérlet hatezer kilencszáz forintos árát kénytelenek leszünk a helyszínen elinni - és/vagy nők tangájába csúsztatni... vagy elinni (vagy ezt már mondtuk?)...

Ami a leutazást illeti: noha Dave barátunk családi járgánya tavaly óta 'közúti közlekedésre alkalmatlanná' vált, bíztunk a csodában, amit - szinte hihetetlen módon - a MÁV szállított: a Szántódi Űrközpont célterületére ugyanis 50%-os menetjegy-kedvezmény lesz érvényben - oda-vissza, úgyhogy újabb összeget kell valahogy nagynehezen elverni... ha összeadjuk, hogy a kibővített kiscsapatunk létszáma (az egyikünk hasában élő emberkét is beleszámítva) 13,5-öt is megüti, az már súlyos, hátiszákban leszállítandó tálca sörökben mérhető pluszpénz…

Mivel Tibi (a.k.a. mr. Hungary ), csapatunk - lassan V8-assá erősödő - motorja által lefoglalt alfabázisunk állítólag 1000 lépésre van a valóságot a PaFe-től elválasztó aranykaputól, szép, nyugodt délelőtti gulyásfőzésekre, és szolid, mindent átható, konstans szalonspicces állapotban írt helyzetjelentésekre lehet számítani, idén végre a bármiről való lemaradás veszélye nélkül!

Összefoglalva: menőzés a sajtókártyával, embertelen mennyiségű hangulat, a továbbra is független Dirty Joke-ot, az elkötelezett Four Fingers Franky-t, és még másik 11,5, szerintünk másik bolygóról származó, egy kispapát, két doktornőt, több, a művészkedő szövegre fogékony szingli tinicsajt, Érd két legjobb képű (sajnos már foglalt) gyerekét (esetleg egy Solid Snake nevű irgalmatlan rakétaszerelőt ugyaninnen) valamint Martonvásár egyetlen (és egyben legautentikusabb) Justin Timberlake imitátorát felvonultató, ágyúcsöveikbe virágokat tűzött, két oldalról támadó flottára kell készülni.

Mi már számoljuk a levegővételeket... itt és most közreadjuk az interaktív Dirty Joke simogatónak is beillő ÍRÓKEZ Official koncertválogatásunkat (plusz napi egy kiemelt banda videóval), nehogy elkerüljük egymást… és igen, egyszerre több helyen is ott leszünk… tudjátok, baromi jól haladunk az időutazással kapcsolatos kísérleteinkkel, de csssss…, mert kurvanagy pénzeket várunk ettől a biznisztől :-)

A KRÚ

Subscribe Anselmo Crew Káva Kru

 

 

 

 


Brains 30Y Vad Fruttik Funktasztikus






Kistehén Kiscsillag Alvin PASO Quimby Hősök Copy Con Siska Finuccsi Balkan Fanatik Soerii&Poolek Fish! Mocsok 1 kölykök








Ivan & the Parazol The Kolin Intim Torna Illegál Supernem Ocho Maco Péterfy Bori

 

 



 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr368355444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása