Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Critical Mass & a Föld Napja - jobb, mint a Baywatch!

2012. április 21. - Írókéz magazin

Tapasztalatból tudjuk, hogy a vasárnap általában a frissen támadt alkohol ellenes hangulat legdicsőbb huszonnégy órja, így egyenesen deus ex machina-nak tekintjük, hogy a Föld Napja idén holnapra esik – innen küldjük a nagypacsit tehát Danis Hayes-nek, amiért 1970-ben úgy gondolta, hogy az ember földreszállásának megünneplésére az április 22-ei a legmegfelelőbb dátum. A deus ex-es gondolatot pedig inkább annak az első két elemi részecskének ajánljuk, akik úgy gondolták, hogy jó ötlet, ha leteszik az első szerves vegyület alapjait… Kösz srácok!

Földlakóként úgy gondoljuk, minden napon ezt a mi közös, kívülről általában kéknek látszó, színváltós űrhajónkat kellene kívül-belül csinosítani, hiszen sosem tudhatjuk, mikor állítanak be a váratlan vendégek... és egyébként is… ha már ilyen csillaghajónk van, tényleg megérdemelne legalább egy kis törődést, nem igaz?

Az ez irányú, elérhető OKJ-s továbbképzéseken és programokon akár már szombaton is bárki részt vehetett – feltéve, hogy korábban ledolgozta a munkanapot. A vasárnapi rendezvények részletes listáját bárhol meg lehet nézni, de mi ezt is megtettük helyettetek, így elég egyet kattintani ide, és máris a szemünkbe ömlik a programhalmaz.

Melyik mit tartalmaz, annak nem néztünk utána… egyrészt, mert ilyesmit csak ingyenszexért csinálunk, másrészt meg: ’Megmondom én neked Peg, minek kellene örülnöd. Hazajöttem a munkából’. :-D

Na de amiért tényleg nem: teljes szívből tiszteljük az összes program minden egyes szervezőjét, és ezúton is köszönjük, hogy áldoznak és fáradoznak értünk, de sosem voltunk olyanok, akik nem mondják ki a kereket, ti. kinek jár a legnagyobb respect…

Critical Mass

Szóval mi a legbeszédesebb című, országos drótrider találkozó, a Critical Mass mellé támasztjuk a cangát. A megjelenés ugyan nem kötelező, de nem tudunk elképzelni olyan nyeregben született városlakót, aki ne tudna eltekerni (nem egy spanglit!) a Szent István parktól a Városligetig – nem is beszélve a vidéki sportolóktól, akik nap mint nap nagyobbat bringáznak hazafelé a kocsmacsepelen, mint Armstrong a hegyen -, és garantáljuk: a legfeszesebb női vádlik és fenekek kritikus tömege jobban meghajlítja a városi teret, mint a Baywatch castingja Kaliforniát... és ez nem kis eredmény!

Érthető nem? Lehet menő lézerekkel, meg trendire polírozott csatacirkálókkal is védeni ezt a mi planétánkat (akinek amúgy már jócskán visszaéltünk a türelmével), de mégis csak azt gondoljuk, hogy akkor tesszük a legjobbat, ha sportos fenekekkel, csillogó combokkal, verítékben úszó dekoltázsokkal körülölelve, a friss levegő balzsamos illatától bódultan adjuk át magunkat az emelkedő maghőmérséklet áldásos hatásainak... hmmm… ennél egyszerűen nincs jobb szabadtéri program. Illetve talán akad egyetlenegy, de oda meg nem illik vinni a családot.

Tehát minden értelmezési tartományba üzenjük: 'Nyeregbe, és kezdődjön Földanya ünnepe!'

 

 

Dirty Joke

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr108355412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

12875 2012.04.21. 23:01:27

„A Földet nem apáinktól örököltük Hanem unokáinktól kaptuk KÖLCSÖN." Akkor kezdődhet a kamatos kamat visszaszámlálása. Olyan IMF módon, hogy mást ne mondjak.
süti beállítások módosítása