Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

EFOTT 2012 - friss és ropogós

2012. március 28. - Írókéz magazin

EFOTT 2012 logoLassan-lassan szállingóznak a hírek az idén Velencén (a szerk. bázisainktól negyedórányira... bebeeebeee :-) tábort verő EFOTT-ról. Azt például már tudjuk, hogy a Csík Zenekar maratoninak beígért koncertje nyitja meg a boltot július 3-án, sőt az is bizonyos, hogy a húrok közé csap a tagfrissült Tankcsapda, ott lesz a Quimby és a Kiscsillag is, csakúgy, mint a Kartellal felálló Ganxsta Zolee, és a hazai hiphop új élcsapatának - és nagy kedvenceinknek - számító Hősök.

Ami a külföldről érkezőket illeti, eddig egyetlen nevet véshetünk kőbe: a dj-ként és producerként is működő John Dahlbäck Albionból érkezik dobálni a lemezeket.

A többi fellépő kiléte egyelőre még titok, de nem lesznek kevesen, ugyanis a szervezők két nagyszínpad felállítását adták ukázba, ami azért az eddigi biztos rajthoz állók névsora mellett kellőképpen biztató hír.

Ezzel együtt biztosan nem veszünk zsákbamacskát, sőt még jól is járunk, ha már most megváltjuk a bérletet – akár online(!); április 8-ig 14.490 HUF-ért juthatunk hozzá az ennél sokkal többet érő papíroshoz. Aki pedig a házigazda BME padjait koptatja, az már 11.500-ért kézhez veheti a belépőt, csakúgy mint a velencei lakosok.

Ziccer lesz tehát itt Fejér megyében, tőlünk három-négy vasúti megállóra. Mi ki nem hagynánk, és mivel tudjuk, hogy szeretitek a jót, megígérjük, hogy erről a dzsemboriról is szállítjuk majd az infókat; a Budapest - Fehérvár (30a jelzésű) vonalon járó szerelvényeknél lehetőleg pontosabban.

A pow-wow csinos honlappal bír, de igazán példásan szabottak a facebookon is, érdemes meglesni ezeket, és ha már úgyis ott vagytok, keressetek meg Minket is, mert... mert...öööö... jól smárolunk!

Ja! Most derült ki, hogy a hazai popipar két mágnása, Soerii&Poolek is vitorlát bont Velencén. Nagyonjóleszez!

Dirty Joke

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr538355366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása