Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

KisCsendes - nagy élvezet

2012. március 27. - Írókéz magazin

Előre szögezzük le, hogy csendről szó sincs, ugyanis a hely szinte állandóan tele van lelkesen duruzsoló és nevetgélő vendégekkel… de ez legyen a legnagyobb probléma!

Az Astoriához közeli Ferenczy István utcai „Csendesbe” belépve hirtelen megértjük, milyen lehet Marty McFly bőrében, hiszen olyan, mintha legalább harminc évet ugrottunk volna vissza az időben: gyerekkorunkat (vagy még inkább a szüleink gyerekkorát) idéző retró tárgyak tömkelege kacsint vissza ránk, így aztán úgy csodálkozhatunk rá a kedves, vagy épp bizarr tárgyakkal telezsúfolt tágas belső térre, mint Alíz arra a bizonyos Csodaországra. Napokig lehetne elemezgetni az izgalmas részleteket, a plafonról lelógó biciklit, vagy az útjelző táblákat, de felesleges… ezt egyszer mindenképp látni kell!

A látvány viszont még nem minden, hiszen a tulajdonosok többek közt a hallószervek kényeztetéséről is gondoskodnak: keddtől szombatig DJ-k szórakoztatják az egybegyűlteket, és kihangsúlyozzák, hogy az MP3 és az írott cédék „trendjét” megtörve itt bizony „hanglemezmustráról” van szó, vagyis szinte csak lemezeket használnak.

Ezt tetézi a széles italkínálat is, szóval egy szó, mint száz: a "Csendes életérzést" érdemes legalább egyszer mindenkinek magáévá tenni.

szexi ribizli


http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr938355362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása