Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

We Are Rockstars - mellettük Mi sem mehetünk el szó nélkül

2012. március 26. - Írókéz magazin

 

A We Are Rockstars - Lift Me Up dalával jelenleg vezeti az MR2 Petőfi Rádió TOP 30-as listáját. De kik is ők, és hogy jutottak el idáig?

A zenekar története 2009-ben kezdődött, amikor is Ligeti Gyuri - ének - (Zagar, ex-Puzzle), Faragó Tamás - gitáros - (Amber Smith, Dictator & Hussar, ex-Puzzle, NemJuci) és Kovács Csaba dobosjátékával (Kollaps, The Trousers, Panic Radio) kiegészülve megalakították a We Are Rockstars formációt. 2010 nyara is fontos időpont volt az életükben, akkor csatlakozott a bandához ugyanis Szijártó Tamás, és állt be a billentyűk mögé. Munkáik első gyümölcse 2011 november 22-én érett be, ekkor jelent meg a 10 számot tartalmazó Let It Beat címet viselő nagylemezük az iTunes-on!

Az albumon a 60-as évek beatzenéjét ötvözik a 80-as évek szinti-popjával, valamint a mai modern indie hangzással. Stílusokra olyan zenekarok hatottak, mint a Beatles, a Doors, a Depeche Mode, a Killers, vagy éppen a Primal Scream - tudtuk meg a zenekar facebook oldaláról. Aki meghallgatja Let It Beat lemezüket szintiszta elektronikus rockot kap egy kis akrobatikával megfűszerezve. Ránk valahogy az album bemutatkozó kislemezdala, a Run Run, és a lemez névadó dala, a Let It Beat tette a legnagyobb hatást, amit a zenekar a részeg focihuligánok kedvenc drum'n'bass punkos verziójú dalának aposztrofált.

Nevüket nem mellesleg a Does It Offend You, Yeah! angol zenekar We Are Rockstars című dala után kölcsönözte.

Következzen most a We Are Rockstars első hivatalos kisfilmje, ami The Day Hits The Night című dalukhoz készült.

 

 A zenekar oldala:

www.wearerockstarsband.com

www.irokezmagazin.hu

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

FourFingers Franky

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr928355356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása