Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Papagáj Klub Érd – egy civil kezdeményezés 2. fejezete

2012. február 26. - Írókéz magazin

Kezdeményezés egy szabadtéri szórakozóhelyért Érden!

Örömmel jelenthetjük be, hogy az első, május 19-i megjelenés óta – körülbelül ekkorra tehető az ötlet megfogalmazása, és papírra vetése - folyamatosan bővül a még csak a fejünkben létező klub után érdeklődök tábora, és a tagok száma is! Ehhez kapcsolódó hír, hogy a szervezők egy kérdőív formájában próbálták meg kideríteni a választ az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium diákjai körében arra a kérdésre, hogy mennyire van közös igény, szükség, pénz és akarat egy szabadtéri, a könnyűzenei műfajban zenélő nívós hazai „fesztiválzenekarokat” városunkba hozó koncerthelyszín megvalósítására. (Ennek a kérdőívnek a kiértékelése hamarosan befejeződik).

A másik hír, hogy júliusban logópályázatot hirdettünk meg Facebook oldalunkon, amire szép számmal érkeztek be pályázatok, a nyertes pedig Farkas "Bagett" Péter lett! Az ő nyereménye egy egyhetes belépő az idén Velencén megrendezendő EFOTT-ra. Innen is gratulálunk! Egy beküldött rajzból végül szórólap született, amit az utcán fogunk „teríteni” több száz példányban, és amint jön a jó idő plakátolást is tervezünk a város forgalmasabb helyein, hogy minél több emberrel megismertessük szándékunkat. Ezúton is szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy jelentkezhet segítőnek az alábbi szerepkörökben: szórólaposztás, plakátolás, grafikai munkák, reklámszöveg megalkotása.

A legfontosabb persze maga a helyszín lenne, amire már több potenciális ingatlant is kinéztünk a város szívében. Két különböző képet közlünk most le, mint lehetséges "Papagájfészkek". Ezek főleg több éve kihasználatlanul, üresen álló, és parlagon fekvő területek, amiknek a látványa egy kicsit sem illik bele a virágzó kertvárosi képbe. Bizonyára többen felismerik, hogy az egyik a régi kenyérgyár területe.

Ez ugyan messze van a közvetlen centrumtól, de talán kevésbé zavarná a lakók nyugalmát. Nos, telefonos megkeresésem alkalmával sajnos semmilyen együttműködési hajlandóságot nem tapasztaltam a tulajdonos Úr részéről, sőt, kategorikusan elzárkózott minden nemű személyes találkozástól, csupán telefonon keresztül engedte, hogy elmagyarázzam Neki elképzeléseinket. Természetesen rákérdeztem a területen belüli fotózásra is, de ezt az engedélyt is megtagadta. Annyit árult el, hogy a héten kezdik meg a telephelyen egy új lakópark építését, így az ötletünk eleve kudarcra van ítélve…ám a lakópark építése a mai napig nem kezdődött meg.

A másik kép is ismerős lehet. Ez is egy olyan jellemző terület, ahol hosszú évek óta nem történik semmi. Itt a tulajdonosi kör is szerteágazóbb és bonyolultabb. Pedig pontosan a város magjában található, kiváló közlekedési (vasút + buszpályaudvar), és parkolási lehetőségekkel. Reméljük, hogy a közeljövőben hivatalosan is meg tudjuk keresni az önkormányzati képviselőket, akik támogatnák az elképzeléseinket, és segítenék a munkálkodásunkat.



Addig is várjuk a jelzéseiteket, ötleteiteket, észrevételeiteket az összes ismert kommunikációs csatornán keresztül! Minden megkeresést örömmel fogadunk!

Helyet az ifjúságnak! Teret a zenének!

A Papagáj Klub Érd csapata


A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr538355302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása