Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Újabb balatoni fesztiválőrület- Strand Fesztivál

2013. augusztus 10. - Írókéz magazin

Még ki sem heverte a lelkes fesztiváljáró közönség a Balaton Sound izgalmait, máris közeledik az újabb zenei dózis Zamárdiban: az augusztus 18. és 20. közt dübörgő Strand Nagyon Zene Fesztivál legnagyobb húzóneve kétség kívül a hazánkban először látható-hallható Fall Out Boy, ám a hazai felhozatal is kecsegtető!

Az elmúlt évek során olyan magaslatokba emelkedett a hazai fesztiválkultúra, hogy csak ámulunk és bámulunk. Túlzás nélkül minden hétre jut egy (vagy akár több) rendezvény- és most ráadásul csak a könnyűzenei szekciót vesszük figyelembe, de a lehetőségek tárháza ezen kívül is végtelen. Ebbe a vibráló közegbe illeszkedik hiánypótló programként a Strand Fesztivál a Nagyon Balaton keretein belül: a Petőfi Rádió stílusa manifesztálódik egy hatalmas, 60 órás nonstop buliban, amelynek a csúcsa (szerintünk) a Fall Out Boy 19-ei koncertje lesz. A hab a tortán, hogy a jegyek az átlagos fesztiválos árak töredékéért szerezhetőek be (jegyinfó itt).

Az amerikai rockbanda, a Fall Out Boy műsorában bizonyára az idei új album, a Save Rock and Roll dalai fognak dominálni, ám reméljük, hogy ezeken kívül a 2001 óta tartó karrierjük összes nagy slágerét hallhatjuk majd.

 

 

A világhírű fellépők sorát gyarapítja még nemzeti ünnepünkön, azaz 20-án a francia „újhullám”, azaz a Nouvelle Vague, illetve a Pendulum is. A Nouvelle Vague szexis énekesnőitől tuti felforr majd a hangulat- sőt, jó eséllyel még a magyar tenger is, zenéjük pedig az andalítóbb, chillesebb vonalat képviseli.  A Pendulum háza tájáról azt az információt kaptuk tavaly, hogy bizonytalan ideig visszavonulnak, és új lemez sincs a láthatáron, illetve felbukkant egy mellékprojekt, a Knife Party is, úgyhogy a rajongóknak ezúttal be kell érniük egy dj szettel. Ám a tagokat ismerve semmi ok az aggodalomra, bizonyára így is fülrepesztő basszusorgia lesz.

A magyar könnyűzenei élet krémje is tiszteletét teszi a három színpad (Telekom-Petőfi Rádió Színpad, VIVA Színpad és  Unicum-Robur Terasz) valamelyikén. 18-án lehetőséget kap többek közt az Ivan & The Parazol, a Hősök, a Magashegyi Underground, a Vad Fruttik, a Punnany Massif és az Irie Maffia, 19-én az Anna & The Barbies, az Intim Torna Illegál és a HS7, 20-án pedig a Quimby, a Supernem, a Brains és a Soerii & Poolek. A teljes programlista ezen a linken érhető el.

A programok szerintünk magukért beszélnek, nem beszélve az árakról. Tehát nincs más hátra: koronázd meg a nyarat egy pancsolással egybekötött hatalmas partival!

 

szexi ribizli

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr508355714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

295370 2013.08.12. 20:31:39

Gondolom a mocskok ott is a vízre irányítják a hangfalakat, hogy lehetöleg minél több ember nyugalmát tegyék tönkre. A kedves a dologban, hogy az önkományzat várhatóan nem ad nekik felmentést a csendrendelet alál, a rendörség viszont azt "úgy tudja", hogy van valami engedélyük. Gagyi ez az egész ország. Egy kis pénzért mindent meg lehet venni.
süti beállítások módosítása